Skip to main content

CELEBS

Κάποιος έστειλε την πρόσκληση γάμου του στους Obamas και αυτοί απάντησαν (φυσικά)

Μήπως να τους στείλεις και εσύ μια πρόσκληση; Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να έρθουν!



Τι συμβαίνει αν προσκαλέσεις τους Obamas στον γάμο σου; Οκέι, ίσως το πρώην προεδρικό ζεύγος να μην έρθει και να σε δει να παντρεύεσαι, αλλά σίγουρα θα σου απαντήσει και θα σου ευχηθεί τα καλύτερα για την νέα σου ζωή!

Pixel

Αυτό τουλάχιστον συνέβη στην μέλλουσα νυφούλα Liz Whitlow της οποίας η μητέρα έστειλε πρόσκληση του γάμου της στους Obamas τον Μάρτιο και έλαβε πριν λίγο καιρό απάντηση από το διάσημο ζεύγος.

Η Liz ανέβασε στα social media το γράμμα των Obama και έγραψε ενθουσιασμένη: «Η τρελή μητέρα μου έστειλε πρόσκληση στους Obamas τον Μάρτιο και μόλις παρέλαβα αυτό στην αλληλογραφία μου. Ουρλιάζω από την χαρά μου!».

Pixel

Η απάντηση των Obamas ήταν τόσο ευγενική και γλυκιά όσο και το ίδιο το ζευγάρι.

«Συγχαρητήρια για τον γάμο σου. Ελπίζουμε ο γάμος σου να είναι ευλογημένος με αγάπη, γέλιο και ευτυχία και οι δεσμοί σας να γίνονται ακόμη πιο δυνατοί, κάθε χρόνο. Αυτή η εκδήλωση σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακρόχρονης συνεργασίας, και καθώς ξεκινάτε αυτό το ταξίδι, να έχετε στο νου σας ότι θα έχετε πολλές χαρές και περιπέτειες μπροστά σας.»

Αυτό δεν είναι το πρώτο… κρούσμα ενδιαφέροντος που έχουν δείξει οι Obamas σε Αμερικανούς πολίτες. Αφού η Liz μοιράστηκε την ιστορία της στο Twitter, πολλοί ακόμα χρήστες βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τις παρόμοιες εμπειρίες που είχαν από το προεδρικό ζεύγος.

Μια χρήστης του Twitter, ανέβασε ένα γράμμα από τους Obamas που είχε λάβει, αφού τους είχε στείλει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της από το σχολείο. Παρόμοια αλληλογραφία έχει λάβει πολύς κόσμος ακόμη, όσο ακόμη ο Barack Obama ήταν Πρόεδρος της Αμερικής.

https://twitter.com/staceylinkk/status/892612660327403520?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa10515294%2Fbarack-michelle-obama-wedding-invitation-response%2F

https://twitter.com/kperrypotato/status/892586889697345536?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa10515294%2Fbarack-michelle-obama-wedding-invitation-response%2F

https://twitter.com/SigmaR3LLA/status/892584008978055168?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa10515294%2Fbarack-michelle-obama-wedding-invitation-response%2F

Δηλαδή, πόσο τέλειοι πια;

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Δαμάζοντας τις ορμόνες – όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το πιο «μαγικό» συστατικό του οργανισμού σου

Το κλειδί μεταξύ άλλων για ύπνο, νεανικότητα, διάθεση μέχρι και σεξουαλική επιθυμία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης16 Μαΐου

Για να επικοινωνήσετε καλύτερα, συνδυάστε τη λογική με τα συναισθήματά σας