Skip to main content

CELEBS

Sinead O' Connor: «Το στίγμα σκοτώνει τον κόσμο, όχι η ψυχική ασθένεια»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που ανησυχεί τους θαυμαστές της τραγουδίστριας σε όλο τον κόσμο. 



Αν κάποιος δεν έχει ιδέα πως είναι να έχεις ψυχολικά προβλήματα, τότε βλέποντας το βίντεο που ανέβασε η Sinad O' Connor στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, μπορεί σίγουρα να πάρει μια πικρή γεύση. Η γνωστή τραγουδίστρια, μιλάει για 12 λεπτά στην κάμερα, σχετικά με το πως νιώθει και όπως είναι λογικό, η εικόνα, η ταραχή της και τα λόγια της, στα οποία υπήρχε και η παραδοχή ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις, κάνουν πολύ κόσμο να ανησυχεί για την υγεία της. 

Όπως αναφέρει, μένει σε ένα μοτέλ και παλεύει κάθε μέρα να μείνει ζωντανή. "Είμαι ολομόναχη" προσθέτει, η 50χρονη Sinead που έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από το μοναδικό "Nothing Compares to you".

"Γιατί είμαστε μόνοι; Οι άνθρωποι που πάσχουν από ψυχική ασθένεια είναι οι πιο ευάλωτοι στη γη. Πρέπει να μας φροντίζετε. Δεν είμαστε σαν όλους... Ήθελα να κάνω αυτό το βίντεο για να δείτε πως είναι. Είναι το στίγμα που σκοτώνει τον κόσμο, όχι η ψυχική ασθένεια. Αν έχετε ένα μέλος της οικογένειας σας που υποφέρει από ψυχική ασθένεια, φροντίστε το, αγαπήστε. Επισκεφτείτε το στο νοσοκομείο, μην το παρατάτε", αναφέρει, στέλνοντας με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο, ένα ισχυρό μήνυμα για τις ψυχικές ασθένειες. One in a million, γράφει στη λεζάντα του βίντεο, επισημαίνοντας έτσι ότι είναι μια από τους εκατομμύρια ανθρώπους με αντίστοιχα προβλήματα.

https://www.facebook.com/100006731236998/videos/vb.100006731236998/1977220665845622/?type=2&theater

"Δεν υπάρχει απολύτως κανείς στη ζωή μου εκτός από τον ψυχίατρο μου - τον γλυκότερο άνθρωπο στον κόσμο, που λέει ότι είμαι ο ήρωας του - και είναι αυτό το μόνο γ@μημένο πράγμα που με κρατάει ζωντανή τώρα... και αυτό είναι θλιβερό" αναφέρει στη συνέχεια.

"Η ψυχική ασθένεια, είναι σαν τα ναρκωτικά, δεν ενδιαφέρεται για το ποιός είσαι και αυτό που είναι χειρότερο, είναι το στίγμα, που δεν το ενδιαφέρει ποιός είσαι" αναφέρει. "Ξαφνικά όλοι όσοι υποτίθεται ότι σε αγαπούσαν και σε φρόντιζαν, σου φέρονται σκ@τ@" εξηγεί. 

Στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι αν λειτουργούσε μόνο για τον εαυτό της, θα είχε φύγει από τη ζωή, γιατί περπατάει σε αυτή τη γη μόνη της εδώ και δύο χρόνια, ως τιμωρία για το ότι είναι ψυχικά άρρωστη και του ότι θυμώνει που κανείς δεν την φροντίζει. 

Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος ανησύχησε, και σε πολλά σχόλια αρκετοί φαν της, φάνηκαν πρόθυμοι να τη βοηθήσουν. Πριν λίγες ώρες, δημοσιεύτηκε από κάποιον ένα μήνυμα, στη σελίδα της Sinead στο Facebook, όπου επισημαίνεται ότι η τραγουδίστρια είναι καλά.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1979199738981048&id=100006731236998

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βικτόρια Μπέκαμπ: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Ντέιβιντ Μπέκαμ

«Είσαι τα πάντα για μας!!!! Ο καλύτερος μπαμπάς και σύζυγος»

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στην Πάρο με τους γιους της

Ποιοι φίλοι τους βρίσκονται μαζί τους στο νησί;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 5 έως 12/5

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να αποκαταστήσετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορές

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πασχαλινό τραπέζι αλλιώς

Επτά διαφορετικοί τρόποι για να απολαύσεις το κρέας το Πάσχα