Λίνα Σακκά: Εξηγεί γιατί δεν παντρεύται τον πατέρα του παιδιού της

Τι είναι αυτό που την κρατάει;

Χρύσα Βασιλακοπούλου

 

H Λίνα Σακκά σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και στον Τάσο Μεργιάννη μίλησε για τον σύντροφό της Μάρκο Καραμάνη, και εξήγησε τον λόγο που αρνείται να τον παντρευτεί.

«Αν και έχει γραφτεί ότι με τον Μάρκο γνωριστήκαμε τυχαία, δεν ισχύει. Γνωριστήκαμε μέσω ενός κοινού φίλου», είπε η γνωστή ηθοποιός για την γνωριμία με τον σύντροφό της, και κατόπιν αποκάλυψε να ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, αφού δυο μήνες μετά τη γνωριμία σας έμεινες έγκυος, λέγοντας «Η αλήθεια είναι ότι το παιδί προέκυψε πολύ γρήγορα. Μπορεί να ακούγεται τυχαίο, όμως για μένα έχει να κάνει με την εσωτερική ωριμότητα. Εάν ήμουν 20 χρονών, το πιο πιθανό είναι να αντιδρούσα διαφορετικά».

Για τον λόγο που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας, η ίδια δήλωσε «Δεν πιστεύουμε ότι αυτή η τελετή είναι σημαντική ή κάτι απαραίτητο για τη ζωή μας. Ποτέ δεν είχα φανταστεί τον εαυτό μου με νυφικό, να πηγαίνω στην εκκλησία ντυμένη νύφη... Το σέβομαι, εκτιμώ όσες το κάνουν, αλλά για μένα δεν είναι κάτι που χρειάζεται».About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares