Skip to main content

CELEBS

Γιατί ο Brad Pitt δεν πήγε στον γάμο του George Clooney;

Ο διάσημος ηθοποιός εξηγεί γιατί δεν κατάφερε να πάει στην Βενετία...



 

Ξέραμε πως οι δυο τους είναι κολλητοί φίλοι όποτε μας έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση όταν δεν είδαμε τον Brad Pitt, την Angelina Jolie και τα παιδιά τους (αυτοί δεν πάνε πουθενά χωρίς τα παιδιά τους) στον γάμο της χρονιάς στην Βενετία. 

O George Clooney μάλιστα στον γάμο του Pitt με τη Jolie είχε στείλει και δημόσια τις πιο θερμές ευχές τους μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και για την μεταξύ τους σχέση. Έτσι, λοιπόν, ήταν λογικό να περιμένουμε να δούμε τον Brad και την Angelina στον γάμο του George και της Amal αλλά αυτοί δεν ήταν πουθενά. Οι κακές γλώσσες που δεν θέλουν πολύ για να αρχίσουν να λένε έκαναν αμέσως λόγο για ξαφνικό τσακωμό ανάμεσα στους δύο διάσημους ηθοποιούς κάτι που απ' ότι φαίνεται όμως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. 

Ο Brad Pitt έδωσε πρόσφατα μια σαφή απάντηση σχετικά με το γιατί δεν κατάφερε να βρεθεί στην Ιταλία για τον γάμο του φίλου τους εξηγώντας πως οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Μάλτα δεν του επέτρεπαν κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά δήλωσε πως έχει ήδη στείλει το γαμήλιο δώρο και πως έχει υπάρξει πολύ συνεπής στις υποχρεώσεις του  απέναντι στο φιλικό του ζευγάρι.

Δες τις δηλώσεις του Brad κάνοντας κλικ εδώ.

 

Διαβάστε επίσης