Skip to main content

CELEBS

Julian Cadablancas: Ο τραγουδιστής των Strokes μιλάει για πρώτη φορά για τον εθισμό του στο αλκοόλ!

«Ήμουν 5 χρόνια μεθυσμένος»...



 

Ο πρώτος δίσκος του με το καινούργιο του συγκρότημα τους The Voidz κυκλοφόρησε αυτή τη βδομάδα και με αυτή την ευκαιρία ο Julian Casablancas που δίνει τη μια συνέντευξη μετά την άλλη μίλησε και για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε για αρκετά χρόνια. 

«Ίσως και να έδειχνα γοητευτικός στη φάση που δεν είχα προλάβει να γίνει ακόμα τελείως λιώμα. Όταν πίνεις σκέφτεσαι πως είσαι γενναίος και τρελός και μπορείς να το κάνεις.Στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει είναι ότι πάσχεις από κοινωνική φοβία και δεν μπορείς να βγεις έξω στον κόσμο και να μιλήσεις χωρίς να έχεις ανάγκη κάποιο ψεύτικο και επίκτητο είδος αυτοπεποίθησης. Θεωρείς πως εκείνη την ώρα καταπίνεις κάτι σαν τον όρο της αλήθειας ενώ αυτό που καταπίνεις στην πραγματικότητα είναι ο ορός της μαλακίας». Και το ξέσπασμα συνεχίστηκε «Ήμουν μονίμως μεθυσμένος για περίπου 5 χρόνια. Πολλές φορές ξυπνούσα το πρωί και το πρώτο πράγμα που έπινα ήταν βότκα. Αφού σταμάτησα να πίνω μου πήρε πάρα πολύ καιρό να συνέλθω εντελώς, ακόμα και τώρα δεν νιώθω πως είμαι εδώ 100%. »

Αφού ο Julian έκλεισε το κεφάλαιο «Αλκοολισμός» έπιασε το κεφάλαιο «Strokes» και δήλωσε ότι παρά το γεγονός ότι το να παίζει πια παλιά κομμάτια του γκρουπ είναι κάτι που δεν τον συγκινεί καθόλου σκοπεύει να συναντηθεί τον Ιανουάριο με τους υπόλοιπους για να δουλέψουν πάνω σε νέο υλικό. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ