Skip to main content

CELEBS

Ο περίεργος τρόπος που ο Kevin Spacey ανακοίνωσε ότι είναι γκέι

Ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς, μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. Αλλά... δεν είναι αυτή η είδηση.



Περίεργο timing διάλεξε ο Kevin Spacey να μιλήσει για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, και αυτό, όπως ήταν φυσικό, έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια. Ο δημοφιλής ηθοποιός, έκανε σχετική δήλωση, αφού πρώτα κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση στον ηθοποιό Anthony Rapp, πριν χρόνια, όταν ο Rapp ήταν ανήλικος (14) και ο πρωταγωνιστής του House of Cards, 26.

O Spacey απάντησε δημόσια σε αυτή την καταγγελία, ρίχνοντας το βάρος άλλου, όμως. Αρχικά, ανέφερε ότι δε θυμάται τι είχε συμβεί αλλά ζήτησε συγγνώμη, και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Έγραψε:

"Σέβομαι και θαυμάζω πολύ τον Anthony Rapp ως ηθοποιό. Είμαι πάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δε θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια. Αλλά αν όντως είχα τέτοια συμπεριφορά όπως αυτή που περιγράφει, του οφείλω μια ειλικρινέστατη συγνώμη για κάτι που θα μπορούσε να είναι μια βαθιά ανάρμοστη μεθυσμένη συμπεριφορά, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που λέει ότι είχε όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή η ιστορία μου έδωσε το κουράγιο να αναφερθώ σε άλλα πράγματα για τη ζωή μου. Ξέρω ότι υπάρχουν ιστορίες εκεί έξω για μένα και κάποιες έχουν πυροδοτηθεί από το ότι ήμουν πολύ προστατευτικός με την προσωπική μου ζωή. Όπως ξέρουν οι κοντινοί μου, στη ζωή μου αγάπησα και είχα ερωτικές σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και με άντρες, και επιλέγω τώρα να ζω ως γκέι. Θέλω να το αντιμετωπίσω με ειλικρίνια και ανοιχτά, ξεκινώντας από το να εξετάσω την δική μου συμπεριφορά".

Πολλοί χρήστες του διαδικτύου, διαπιστώνουν ότι με αυτό τον τρόπο, η προσοχή στρέφεται στην αποκάλυψη της σεξουαλικότητας του Spacey και όχι στο γεγονός της σεξουαλικής επίθεσης. Χαρακτηριστικό είναι και ένα σχόλιο στο Twitter το οποίο εφιστά - δικαίως- την προσοχή, στο ότι πρέπει να επικεντρωθεί ο κόσμος στο θύμα και όχι στον θύτη. 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της