Skip to main content

CELEBS

Χώρισε η Selena Gomez με τον The Weeknd;

Wait what?



Η Selena Gomez και ο The Weeknd χώρισαν μετά από 10 μήνες σχέσης, όπως αναφέρουν πηγές στο Us Weekly. Οι φήμες περί χωρισμού φούντωσαν μερικές ημέρες μετά, αφού η Gomez εθεάθη να κάνει παρέα με τον πρώην της, Justin Bieber.

«Εκείνη και ο Abel (το πραγματικό όνομα του The Weeknd) παλεύουν με την σχέση τους πολύ τους τελευταίους μήνες. Ήταν δύσκολο για εκείνον που λείπει τόσο καιρό σε περιοδεία και για εκείνη που είναι για γυρίσματα στην Νέα Υόρκη. Δεν τους είναι εύκολο αυτό», δήλωσαν πολλές διαφορετικές πηγές που επιβεβαίωσαν τις φήμες περί χωρισμού.

Σύμφωνα, με άνθρωπο από τον κύκλο της Selena εκείνη προσπάθησε να πηγαίνει στα shows του The Weeknd αλλά αυτό δεν βοήθησε καθόλου. Οι δυο σταρ μπορεί να έχουν χωρίσει αλλά κρατούν ακόμη επικοινωνία.  

Η Selena έχει αρχίσει και αναπτύσσει πάλι σχέσεις με τον πρώην της Justin Bieber με τον οποίον χώρισε το 2015. Οι δυο τους έχουν βγει μαζί αρκετές φορές τον τελευταίο καιρό, με τον φακό των παπαράτσι να τους έχει απαθανατίσει να τρώνε πρωινό μαζί και να πηγαίνουν στην εκκλησία παρέα.

Μετά απ’ όλα αυτά, ο The Weeknd άρχισε να κάνει unfollow μερικούς από τους φίλους και μέλη της οικογένειας της Gomez, κάνοντας τις υποψίες περί χωρισμού ακόμη πιο έντονες.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της