Skip to main content

CELEBS

Πρωταγωνιστής του Stranger Things τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο του L.A. για κατοχή κοκαΐνης

Δεν του επιτράπηκε η είσοδος στην Αμερική και επέστρεψε στο Λονδίνο



Ο Charlie Heaton γνωστός και ως Jonathan Byers στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Stranger Things, τέθηκε υπό κράτηση από τις αμερικάνικες αρχές, όταν ο ίδιος βρέθηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, με σκοπό να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της εν λόγω σειράς.

Οι αμερικάνικες αρχές ανακάλυψαν ότι ο ηθοποιός είχε υπό την κατοχή του μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, με αποτέλεσμα να του αρνηθεί η είσοδος στην Αμερική και να επιστρέψει στο Λονδίνο.

Ο Heaton δεν συνελήφθη από την αστυνομία και δεν κατηγορείται για κάτι. Από τότε ο 23χρονος ηθοποιός, κυκλοφόρησε statement σχετικά με τον συμβάν, δηλώνοντας τα εξής:

«Το προγραμματισμένο ταξίδι μου στην Αμερική αναβλήθηκε λόγω προβλήματος που παρουσιάστηκε με την αμερικάνικη υπηρεσία μετανάστευσης, οπότε θα φροντίσω να λύσω το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν με συνέλαβαν ή με κατηγόρησαν για κάποιο αδίκημα και συνεργάστηκα πλήρως με τις αμερικάνικες αρχές στο αεροδρόμιο LAX. Συγνώμη σε όλους του φαν μου και στην οικογένειά μου από το Stranger Things που έχασα την πρεμιέρα. Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για αυτή την σεζόν και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση αυτή η ιστορία να έχει αρνητική χροιά στην σειρά».

Η The Sun αναφέρει ότι τα εκπαιδευμένα σκυλιά του αεροδρομίου στο L.A. ανακάλυψαν σημάδια από μια λευκή σκόνη στα προσωπικά του αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της