Skip to main content

CELEBS

Παύλος Χαϊκάλης: «Είμαι συμφιλιωμένος με τον θάνατο, έως και τον επιζητώ»

Ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός μίλησε για τη ζωή και το τέλος της.



Για την ζωή και το τέλος αυτής, μίλησε στο περιοδικό Down Town ο Παύλος Χαϊκάλης. Όπως είπε, είναι πολύ συμφιλιωμένος με το θάνατο. "Μη σου πω ότι τον επιζητώ κιόλας" ανέφερε στη συνέντευξή του!

"Δεν είμαι καταθλιπτικός, πιστεύω όμως ότι ο θάνατος είναι το ωραιότερο πράγμα στη ζωή του ανθρώπου, απλώς δεν το ξέρει" εξήγησε και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων: "Εγώ πιστεύω ότι ερχόμαστε και ξαναερχόμαστε, γιατί δεν μπορεί να υπάρχει ένα δίκαιο στο σπίτι, ένα δίκαιο στο κράτος και να μην υπάρχει ένα συμπαντικό δίκαιο, μια συμπαντική δικαιοσύνη".

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network