Skip to main content

CELEBS

Όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Good Time παρουσία του Pattinson

Λαμπερές παρουσίες στην πανελλήνια πρεμιέρα της ταινίας που είνια υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στις φετινές Κάννες.



Το ότι ο Robert Pattinson ήρθε στην Ελλάδα για λίγο, ώστε να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό την ταινία "Good Time" των Ben & Josh Safdie, στην οποία πρωταγωνιστεί, το ξέρεις. Αυτά που δεν ξέρεις είναι όσα έγιναν το βράδυ της πρεμιέρας, γιατί ήταν λίγοι οι τυχεροί που είχαν πρόσκληση για την αίθουσα phera V-Max στα Village Cinemas @ the Mall Athens. Ωστόσο, θα σου τα πούμε εμείς που βρεθήκαμε εκει!

Στην επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας που είναι υποψήφια για Χρυσό Φοίνικα στις φετινές Κάννες, λοιπόν, έδωσαν το παρών δεκάδες καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των media, που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το χρονικό μιας αποτυχημένης ληστείας και της απεγνωσμένης προσπάθειας του Ελληνο-Αμερικάνου ήρωα (Robert Pattinson) να μείνει ζωντανός σε μια αφιλόξενη Νέα Υόρκη.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie. Οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

 

Το κοινό καλωσόρισαν και χαιρέτισαν η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood, οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας, καθώς και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Robert Pattinson.

Μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι: Μαριάννα Λάτση, Έλλη Στάη, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, Δημήτρης Κοντομηνάς, Μαρίνα Βερνίκου, Ευγενία Χανδρή και Θοδωρής Γιαννούσης, Διονύσης Παναγιωτάκης, Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά  Παναγιωτακοπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μόνικα, Δημήτρης Ίσαρης των Otherview, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, Νικόλας Ραπτάκης, Μπάμπης Στόκας, Courtney, Γιώργος Κορδέλλας, Όλγα Μαλέα, Χριστίνα Σάλτι, Βίκυ Καρατζόγλου, Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Γιώργος Ντάβλας.

Μετά το τέλος της ταινίας, ακολούθησε πάρτι στο Zonars, στο οποίο παρευρέθηκαν οι προσκεκλημένοι της πρεμιέρας, καθώς και οι Τάμτα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Τόνια Σωτηροπούλου.
 

d0.jpg d2.jpg d3.jpg d4.jpg d5.jpg d6.jpg d7.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Πώς οι οροί υαλουρονικού οξέος να κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο

Δώστε στην επιδερμίδα σας αυτή την έξτρα υγρασία

CELEBS

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Άφαντος ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Χριστό ως παιδί

Κανείς δεν γνωρίζει πού βρίσκεται ο Λορέντζο Μονέ

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Πιστεύω ότι το αύριο είναι άλλη μια μέρα και πιστεύω στα θαύματα». Όντρεϊ Χέμπορν

Το απόλυτο icon κομψότητας και σοφίας γεννήθηκε στις 4 Μαΐου 1929 κ αλλά συνεχίζει να μας εμπνέει