Skip to main content

CELEBS

O Jay Z παραδέχτηκε ότι απάτησε την Beyoncé

«Ήταν άβολα. Κάναμε πολλές κουβέντες»



Σε μια νέα συνέντευξη για το T Magazine, o Jay Z αναφέρεται στο πώς ένιωσε για το γεγονός ότι η γυναίκα του Beyoncé, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο γάμος τους, μέσω του άλμπουμ της Lemonade, αλλά και του δικού του, απαντώντας σε αυτά που του «έλεγε» η ίδια, μέσω του 4:44.

Pixel

Όταν λοιπόν, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για το γεγονός ότι και οι δύο τους δημιούργησαν δύο πολύ εξομολογητικά άλμπουμ, εκείνος εξήγησε:

«Και πάλι, δεν συνέβη έτσι. Συνέβη με τέτοιο τρόπο ώστε να χρησιμοποιήσουμε την τέχνη μας, σαν ψυχολόγο. Και έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε μουσική μαζί. Και μετά η μουσική που έγραφε, προχώρησε ακόμη περισσότερο. Έτσι από εκεί που ήταν να βγάζαμε ένα κοινό άλμπουμ μαζί, το δικό της κυκλοφόρησε πρώτα. Ακόμα, έχουμε αυτές τις μουσικές που γράψαμε. Και έτσι προέκυψε όλο αυτό. Δεν υπήρχε ποτέ η διάθεση του τύπου ‘κάνω αυτό το άλμπουμ’. Ήμουν παρών καθ’ όλη την διάρκεια».

Pixel

Ο 47χρονος ράπερ έπειτα αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που απίστησε. Μάλιστα παραδέχθηκε το ότι έχει ζητήσει τη βοήθεια ενός ψυχοθεραπευτή.

Αρχικά ο ράπερ αναφέρει: «Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να δεις τον πόνο στο πρόσωπο κάποιου, τον οποίο προκάλεσες εσύ, και μετά να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Αλλά το καλύτερο σημείο στον τυφώνα είναι στη μέση. Ακριβώς στο κέντρο του πόνου. Με την Beyonce συζητήσαμε πάρα πολύ. Εκείνη ήταν περήφανη για την μουσική της αλλά και τη δική μου. Σεβόμαστε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Είναι καταπληκτική γυναίκα. Οι περισσότεροι άνθρωποι απλώς την κάνουν στις δυσκολίες. Τα ποσοστά διαζυγίων είναι στο 50 τοις εκατό «επειδή ο κόσμος δεν βλέπει τον εαυτό του».

 

Συνέχισε εξηγώντας ότι ένιωθαν και οι δύο «πολύ, πολύ, άβολα», αντιδρώντας στην μουσική τους. Πρόσθεσε επίσης: «Ήταν άβολα, αλλά κάναμε πολλές κουβέντες. Ξέρεις τώρα, ήμουν πολύ περήφανος για την μουσική που έκανε και για την δουλειά που κυκλοφόρησε. Είναι τρομερή.»

Δες απόσπασμα από την συνέντευξη.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Το Εργαστήρι συμμετέχει στην Aνθοκομική 'Εκθεση Κηφισιάς

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Εργαστήρι» θα συμμετάσχει και φέτος στην 70η Ανθοκομική Έκθεση, που διοργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς.

BEAUTY TIPS

5 κοινά λάθη που κάνεις στο μανικιούρ και το πεντικιούρ και καταστρέφουν την ποιότητα των νυχιών σου

Όλα όσα πρέπει να αποφεύγεις για υγιή και φροντισμένα νύχια

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision