Skip to main content

CELEBS

H Angelina Jolie πίστευε ότι με το By The Sea θα βοηθούσε τον γάμο της

Η γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι η τελευταία της ταινία με τον Pitt, ήταν βγαλμένη από τη ζωή (τους).



Το 2015, οι τότε παντρεμένοι Angelina Jolie και Brad Pitt, συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία που σκηνοθέτησε η ηθοποιός, By The Sea, η οποία δείχνει ένα ζευγάρι που έχει προβλήματα στον γάμο του.

Αν και η ταινία δεν ήταν και το μεγαλύτερο αριστούργημα στην ιστορία του κινηματογράφου, η Jolie είχε λόγο που γύρισε την ταινία. Αν και στο παρελθόν, είχε αρνηθεί ότι το storyline της ταινίας έχει να κάνει με τον δικό της γάμο με τον Pitt, τελικά η ίδια έρχεται τώρα να παραδεχτεί ότι μέσα από αυτή την ταινία, ήθελε να βοηθήσει την σχέση της με τον πρώην άνδρα της.

Τώρα, ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η Jolie αναφέρει ότι υπήρχε μια δυσκολία όταν γύριζαν την ταινία, By the Sea. Η ταινία δεν ήταν φυσικά ο λόγος του άσχημου, δημόσιου χωρισμού τους, αναφέρει η ηθοποιός, παρόλα αυτά ήλπιζε ότι θα βοηθήσει εκείνη και τον Brad.

«Θα έπρεπε να ήταν καλό αυτό για εμάς», ανέφερε πρόσφατα στο The Hollywood Reporter. «Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να δουλέψω μαζί του γιατί είχαμε γνωριστεί στα γυρίσματα του Mr.& Mrs. Smith και είχαμε δουλέψει πολύ καλά μαζί. Και αν και νόμιζα ότι ήταν δύσκολος ρόλος, ωριμάσαμε, και ήθελα να κάνουμε μια σοβαρή δουλειά δουλεύοντας μαζί και ήθελα να τον δω να κάνει αυτή την δουλειά».  

«Πίστευα ότι θα ήταν ένας καλός τρόπος για εμάς για να επικοινωνήσουμε. Και νομίζω, ότι κατά κάποιον τρόπο ήταν, και μάθαμε κάποια πράγματα, αλλά υπήρχε βαρύ κλίμα που κράτησε και μετά, όχι όμως ότι προκλήθηκε από την ταινία. Ήταν κάτι το οποίο αντιμετωπίζαμε –πράγματα που συνέβησαν για άλλους λόγους. Γιατί έγραψα αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι; Γιατί νιώσαμε έτσι όπως νιώσαμε όταν το γυρίσαμε; Δεν είμαι σίγουρη», προσθέτει.

Η Jolie κατά την διάρκεια του γάμου της με το Pitt, πέρασε διάφορες δύσκολες καταστάσεις, μια από αυτές και ο θάνατος της μητέρας της, αλλά και η διπλή (προληπτική) μαστεκτομή της.

«Ένα έργο τέχνης μπορεί να είναι κάτι το οποίο επουλώνει μια πληγή ή κάτι δύσκολο», προσθέτει. «Ακόμα δεν ξέρω. Είμαι χαρούμενη που κάναμε αυτή την ταινία μαζί, γιατί εξερευνήσαμε κάτι μαζί. Ό,τι κι αν ήταν μάλλον δεν έλυσε κάποια συγκεκριμένα πράγματα, αλλά επικοινωνήσαμε κάτι, αλλά μάλλον χρειαζόμασταν να επικοινωνήσουμε και μεταξύ μας».

Η Jolie και ο Pitt έχουν 6 παιδιά μαζί.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό «αντίο» του Θανάση Ευθυμιάδη

Ο «Αντώνης Καλούδης» αποχαιρετά τη Χριστίνα του

Προτεινόμενα

CELEBS

Eurovision: «Εκτόξευση» για το Zari στα προγνωστικά του televoting

Σε ποια θέση βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι στην ψηφοφορία του κοινού;

ΠΑΙΔΙ

Πασχαλινές δημιουργίες από τα χεράκια τους

Απολαμβάνουμε τις διακοπές του Πάσχα, φτιάχνοντας τα πιο όμορφα διακοσμητικά

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Οι πρώτες διακοπές μετά τον χωρισμό της

Οι φωτογραφίες με μαγιό που πόσταρε η ηθοποιός