Skip to main content

CELEBS

Fergie: «Υπέφερα από ψύχωση και άνοια, λόγω ναρκωτικών»

Δύσκολες στιγμές πέρασε μέχρι να κόψει τα ναρκωτικά!



Το να είσαι rockstar, popstar και γενικά… σταρ, σε πολλές περιπτώσεις σημαίνει ότι μπορεί να έχεις εύκολη πρόσβαση σε χημικές ουσίες. Ουσίες που κάποιοι καταναλώνουν αδρά, με σκοπό να διαχειριστούν όλη αυτή την φήμη που έχουν!

Μια από αυτές και η Fergie. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι σίγουρα από τις πιο επιτυχημένες της μουσικής βιομηχανίας, παρόλα αυτά, είναι και αυτή μια από τα κακά «κλισέ» που την θέλουν να έχει δοκιμάσει πολλά ναρκωτικά.

Η ίδια πρόσφατα παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά έχουν… πλάκα…

«Τα ναρκωτικά έχουν πάρα πολλή πλάκα… μέχρι που σταματούν να έχουν πλάκα. Εγώ ευχαριστώ τη μέρα που μου συνέβη αυτό. Είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, μίλησε και για τις παραισθήσεις που είχε όταν βρισκόταν υπό την επήρεια: «Υπέφερα από ψύχωση και άνοια, που μου είχαν προκαλέσει τα χημικά. Είχα παραισθήσεις σε καθημερινή βάση. Χρειάστηκε ένας ολόκληρος χρόνος από τότε που έκοψα το crystal meth μέχρι να ηρεμήσουν τα χημικά στο μυαλό μου ώστε να σταματήσω να βλέπω διάφορα. Καθόμουν εκεί έτσι απλά και ξαφνικά έβλεπα μια μέλισσα από το πουθενά ή ένα κουνέλι».

Πιο παλιά μάλιστα, είχε μιλήσει για τον εθισμό της: «Έσκαψα βαθιά για να βρω τους λόγους που οδηγήθηκε εκεί. Το ναρκωτικό είναι που δημιουργεί τον εθισμό. Το ενδιαφέρον είναι γιατί ξεκινάς εξαρχής να το κάνεις. Σε μεγάλο βαθμό φταίει που υπήρξα παιδί ηθοποιός, είχα μάθει να καταπιέζω συναισθήματα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της