Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Δες πως την κοιτάζει ο Kanye West

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος...



 

Όπως είπαμε και πριν λίγες ημέρες η Kim Kardashian έγινε 34 χρονών και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων.

Ο Kanye West - που είναι πραγματικά τρελός και παλαβός γι' αυτήν - της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και δημόσια μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Twitter και φρόντισε να κάνει αυτή την ημέρα ξεχωριστή γι'αυτήν οργανώνοντας ένα πάρτι σε ένα μεγάλο κλαμπ του Λας Βέγκας.

Κι επειδή η ημέρα ήταν όλη δικιά της η Kim δεν θα μπορούσε να επιτρέψει σε κάποιον άλλον να της κλέψει την παράσταση. Έτσι λοιπόν, διάλεξε να φορέσει ένα φόρεμα που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό και απ' ότι φαίνεται ξετρέλανε τον σύζυγο της ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της. 

Εντάξει, ήταν βέβαια και όλο το στήθος έξω αλλά ακόμη κι αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο όταν μιλάμε για την Kim Kardashian. 

spl874792_008.jpg

spl874792_010 (1).jpg

spl874792_007.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός