Βeyonce: (Πάλι) Με καινούργιο κούρεμα...

Πόσες μέρες πέρασαν από το προηγούμενο;

Αναστασία Τουρούτογλου

Κορίτσια, μαζευτείτε να δούμε το καινούργιο κούρεμα της Beyonce! Εντάξει το ξέραμε ότι λατρεύει τις αλλαγές και πως κάθε νέο λουκ που δοκιμάζει στα μαλλιά της δεν κρατάει περισσότερο από λίγους μήνες όμως αυτή τη φορά η Bee κατάφερε να σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Μετά το σέξι καρέ που ταίριαζε απόλυτα στους καλοκαιρινούς μήνες, η Beyonce φόρεσε τρέσες και έκοψε αφέλειες. Πήγε και μια βόλτα στο Λονδίνο ώστε να την βγάλουν φωτογραφία οι παπαράτσι και αυτό ήταν όλο. Για να είμαστε ειλικρινής δεν της πηγαίνανε και προφανώς δεν άρεσαν ούτε στην ίδια οπότε καλά έκανε και άλλαξε γνώμη τόσο γρήγορα.

Οπότε αφέλειες τέλος για  την διάσημη τραγουδίστρια και επιστροφή στο κλασικό και αγαπημένο της λουκ, με τα μακρυά κυματιστά μαλλιά και την χωρίστρα στο πλάι. Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε πριν λίγες ημέρες έξω από τα γραφείο της  BHS και αυτή μοίραζε φωτεινά χαμόγελα λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο της. Έξτρα πόντους επίσης και για το ντύσιμο που ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο δερμάτινο τζάκετ που στην πλάτη έγραφε το επίθετο του συζύγου της. Ποιο διαζύγιο, ποιος χωρισμός και τα λοιπά και τα λοιπά... 

beyonce5.jpg

spl873914_014.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares