«Έβαλα σε κίνδυνο την καριέρα μου, επειδή δεν έκανα λίφτινγκ»!

Η Julia Roberts υποστηρίζει την επιλογή της να μην καταφύγει σε αισθητικές επεμβάσεις.

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί να είναι σχεδόν 47 χρονών όμως η Julia Roberts δεν αισθάνεται πως έχει ανάγκη από αισθητικές επεμβάσεις. 

Μετά τον πανικό που προκλήθηκε στο Hollywood από τις πρόσφατες φωτογραφίες της Renne Zellweger η διάσημη ηθοποιός πήρε θέση και δηλώνοντας πως έχει πλήρη επίγνωση του ρίσκου που παίρνει για την καριέρα της αποφεύγοντας το νυστέρι αλλά πως παρόλα αυτά δεν θέλει να το κάνει. 

«Με τα πρότυπα του Χόλιγουντ, έχω ήδη πάρει ένα μεγάλο ρίσκο, που δεν έχω κάνει λίφτινγκ, αλλά έχω δηλώσει στην Lancome, ότι επιθυμώ να είμαι μοντέλο για την αντιγήρανση, έτσι θα πρέπει να με κρατήσει τουλάχιστον μέχρι να γίνω πενήντα ετών», είπε η Julia σε συνέντευξή της στο περιοδικό “You”.

Mάλιστα, λίγα χρόνια πριν η πρωταγωνίστρια του Pretty Woman είχε δηλώσει πως δεν θέλει να κάνει ούτε botox και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, για φοβάται πως δεν θα την... αναγνωρίζουν τα παιδιά της!

«Είναι λυπηρό το ότι ζούμε σε έναν κόσμο που επικρατεί ο πανικός και η δυσμορφία εξαιτίας των γυναικών που δεν δίνουν ούτε μια ευκαιρία στον εαυτό τους να δουν πως θα είναι όταν μεγαλώσουν», είχε πει και φαίνεται πως η ίδια τουλάχιστον σκοπεύει να το τηρήσει. 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares