Skip to main content

CELEBS

Ανατροπή! Εκτός Survivor ο Δημήτρης Βλάχος

Ο γνωστός παρουσιαστής και γυμναστής αφήνει αιχμές για την παραγωγή του τηλεριάλιτι.



Ο Δημήτρης Βλάχος πριν λίγες ημέρες, είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο έδειχνε να γυμνάζεται. Και όπως είναι λογικό σκεφτήκαμε ότι το κάνει και το για το Survivor που είχε γίνει γνωστό ότι θα συμμετέχει. Και όπως επίσης είναι λογικό, και εκείνος μάλλον αυτό σκεφτόταν. Όμως, ήρθε η ανατροπή.

Ο παρουσιαστής και γυμναστής δε θα πάει Άγιο Δομίνικο και ο λόγος είναι ότι τελικά ο ίδιος και η παραγωγή δε τα βρήκαν στο συμβόλαιο. Ο Δημήτρης Βλάχος, ανέφερε περισσότερα στο Instastories του. Έγραψε συγκεκριμένα:

«Από το 2001 που ασχολούμαι με την τηλεόραση κλπ… έχω 2 βασικούς ΚΑΝΟΝΕΣ από την μικρή μου αυτή εμπειρία… Να μην ανακοινώνω ή επιβεβαιώνω ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να υπογραφούν τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ… και μέχρι να προβληθεί η δουλειά σου στον ”αέρα”… όλα είναι πιθανά… Τόσο καιρό δεν είχα επιβεβαιώσει τη συμμετοχή μου στο SURVIVOR λόγω του ότι δεν είχα δει τα συμβόλαια… μέχρι χθες… με αποτέλεσμα να μη συμφωνήσουμε… Δυστυχώς (ή ευτυχώς…) δε θα λάβω μέρος στο συγκεκριμένο project… όσο έτοιμος κι αν νιώθω σωματικά και ψυχολογικά… Για εμένα ήταν καθαρά μια τηλεοπτική δουλειά… Οπότε έτσι την αντιμετώπισα από την αρχή μέχρι και το τέλος… Καλή επιτυχία εύχομαι σε όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος… κι ας επιβιώσει ο καλύτερος».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της