Skip to main content

CELEBS

Ο εκπληκτικός λόγος της Frances McDormand ήταν η καλύτερη στιγμή των φετινών Όσκαρ

Τα λόγια της σηματοδοτούν μια νέα γενιά πραγμάτων (ελπίζουμε τουλάχιστον)!



Αν για κάτι άξιζε να ξενυχτήσει κανείς μέχρι το πρωί για να δει τα φετινά βραβεία Όσκαρ, αυτός ήταν ο εκπληκτικός λόγος της Frances McDormand.

Η γνωστή ηθοποιός κέρδισε το μεγάλο βραβείο της βραδιάς, στην κατηγορία Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία του Martin McDonagh, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.

H McDormand άφησε τους καλεσμένους και τους εκατομμύρια τηλεθεατές που παρακολούθησαν την τελετή, εντυπωσιασμένους όταν ζήτησε από τις υπόλοιπες γυναίκες υποψηφίους να σταθούν δίπλα της, ως δείγμα αλληλεγγύης, και να παλέψουν μαζί για την ισότητα των δύο φύλων στην βιομηχανία.

Ζήτησε από τους “bigshots” της ανδροκρατούμενης αυτής βιομηχανίας, να αρχίσουν να ακούνε τις φωνές των γυναικών και δίνουν προσοχή στο γυναικείο ταλέντο.

«Έχουμε όλες ιστορίες να πούμε και projects που θέλουν οικονομική ενίσχυση», αναφέρει. «Μην μας μιλήσετε γι’ αυτά στα σημερινά πάρτι. Προσκαλέστε μας στο γραφείο σας σε 1-2 μέρες ή ελάτε στο δικό μας, ότι σας βολεύει καλύτερα, και θα σας πούμε τα πάντα γι’ αυτά».

Επίσης, η McDormand μας σύστησε στον όρο inclusion rider”,  τον οποίο οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν στα συμβόλαιά τους για να σιγουρέψουν ότι στο σετ της ταινίας θα υπάρχει ισότητα, όσον αφορά στο φύλο και την εθνικότητα των υπαλλήλων.

Δες τον εμψυχωτικό λόγο παρακάτω!

https://www.youtube.com/watch?v=-86vgvZGMs4

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα