Skip to main content

CELEBS

Χαμός στην πρεμιέρα του Hell's Kitchen

Ο Έκτορας Μποτρίνι σε μεγάλα... κέφια!



Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας το Ηell's Kitchen, το ριάλιτι μαγειρικής του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Έκτορα Μποτρίνι.

Άπο την αρχή του επεισοδίου, καταλάβαμε ότι ο γνωστός και βραβευμένος σεφ, θα είναι σε... μεγάλα κέφια. Από τις συνεντεύξεις ακόμα των παικτών, πριν υπογράψουν δηλαδή, φάνηκε να τους "ψαρώνει" και να τους "κόβει τον αέρα". Για παράδειγμα υπήρξαν αρκετοί που δε χτύπησαν την πόρτα για να μπουν στο γραφείο του, πράγμα που επεσήμανε και ζήτησε να γίνει. 

Στη συνέχεια, όταν το παιχνίδι άρχισε και οι παίκτες κλήθηκαν να ετοιμάσουν το πρώτο τους πιάτο, πέταξε μερικά στον κάδο κυριολεκτικά, πριν καν τα δοκιμάσει, κρίνοντας από την εμφάνιση.

Φωνές, ένταση, και απίστευτα σχόλια είχε η συνέχεια, ενώ για το τέλος ήρθε το κορυφαίο: η ομάδα μπορεί να ψήφισε δύο κοπέλες για αποχώρηση, αλλά ο Έκτορας Μποτρίνι διαφώνησε και έδιωξε μια παίκτρια που δεν είχε ψηφιστεί. Όπως είπε, χρειάστηκε να είναι από πάνω της συνέχεια και τελικά αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. 

«Η Δημοκρατία είναι το ωραιότερο επίτευγμα που έχει δημιουργήσει αυτός ο τόπος. Εδώ μέσα όμως δεν υπάρχει Δημοκρατία, στο εστιατόριό μου αποφασίζω εγώ. Γι’ αυτό Δέσποινα εσύ δεν πρέπει να μείνεις μαζί μας. Δώσε μου την ποδιά σου», τόνισε.

To Hell's Kitchen θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 9! 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική