Skip to main content

CELEBS

Το ξέσπασμα Γιώργου Αγγελόπουλου για τα προσωπικά του

Ο νικητής του περσινού Survivor απάντησε σε αιχμηρό σχόλιο στο Instagram.



Τον τελευταίο καιρό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δε βρίσκεται στο επίκεντρο μόνο γιατί έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική μέσα από το "Τατουάζ" αλλά και για την προσωπική του ζωή. Όπως θα έχεις σίγουρα ακούσει, φήμες τον θέλουν ζευγάρι με την Ντορέττα Παπαδημητρίου και κάποιες κοινές τους "παπαρατσικές" φωτογραφίες, τις φουντώνουν ακόμα περισσότερο.

Pixel
Pixel

Ο ίδιος έχει διαψεύσει τα σενάρια αυτά αρκετές φορές, αλλά φαίνεται ότι λίγοι τον πιστεύουν. Έτσι, κάποιοι δύσπιστοι τού κάνουν και σχολια στο Instagram σχετικά με τα προσωπικά του. Και ένα πρόσφατο σχόλιο, φαίνεται ότι τσίγκλισε τόσο τον νικητή του περσινού Survivor, που δεν μπόρεσε να μην δώσει απάντηση. 

Ο χρήστης έγραψε συγκεκριμένα:

"Άντε ρε Ντάνο, Βασάλος - Βαλαβάνη την κάνατε τη σχέση. Το πουλάτε καλά πάντως. Στημένα παπαράτσι, συνεντεύξεις, κτλ! Το επόμενο βήμα είναι κοινή συνέντευξη στο Down Town "είμαστε μαζί"!! Πού πήγε ρε Ντάνο ο λεβέντης που γνωρίσαμε; Που έλεγε όταν θα σου μιλάω θα με κοιτάς στα μάτια; Που τα έλεγε straight; Εσύ γιατί δε τα λες straight; Κρίμα".

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησε ως εξής:

"Aκούω τι μου λες. Γιατί μου ρίχνεις εμένα την ευθύνη; Δεν μπορώ να βγω έξω;! Με όποια και να κυκλοφορούσα το ίδιο θα γινόταν. Δεν συμφωνείς; Σε κάποια φάση εάν βρω μια σύντροφο αυτά θα περάσει δηλαδή; Βρισίδι - ξύλο - και αρνητική κριτική; Και τι, εάν βρω κάποια πρέπει την επόμενη μέρα να το κάνω ντουντούκι πριν καν είμαι σίγουρος; Παιδιά. Δεν άλλαξα. Ο ίδιος είμαι. Με το που κυκλοφόρησα λίγο σαν κανονικός άνθρωπος πέφτει ξύλο. Και σε μένα και με όποιον κυκλοφορώ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της για την υγεία της

«Η θεία μας περνάει μια περιπέτεια δύσκολη με την υγεία της»

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι η ηθοποιός!

Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

CELEBS

Άννα Παναγιωτοπούλου: Σύσσωμο το ελληνικό θέατρο στην κηδεία της ηθοποιού

Πλήθος επωνύμων στην κηδεία της στο Νεκροταφείο Ζωγράφου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Love horoscope: τι λένε τα άστρα για την αγάπη τον Μάιο

Πώς θα πάνε οι σχέσεις σας αυτόν τον μήνα σύμφωνα με το ζώδιό σας

FASHION NEWS

Οι σαγιονάρες αυτού του καλοκαιριού είναι United Colors of Havaianas

Η ζωντάνια της Βραζιλίας και του αγαπημένου brand καλοκαιρινής υπόδυσης συναντά το πολύχρωμο σύμπαν της United Colors of Benetton

CELEBS

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Η ανακοίνωση της οικογένειάς της για την υγεία της

«Η θεία μας περνάει μια περιπέτεια δύσκολη με την υγεία της»