«Παντρεύτηκα με κουστούμι και Αll Star»

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλάει πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο του και για την σύζυγο του και ραδιοφωνική παραγωγό, Τζίνα Μοσχολιού. 

Αναστασία Τουρούτογλου

Πως παντρεύεται ένας άνθρωπος που στην καθημερινότητα του κυκλοφορεί παντού με κουστούμι και All Star; Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να κάνει κάποια αλλαγή, οπότε παντρεύεται με κουστούμι και All Star. 

O γνωστός δημοσιογράφος παντρεύτηκε πριν 2 περίπου εβδομάδες την «γυναίκα που αγαπάει» -όπως επιμένει να τονίζει ο ίδιος - παρουσία μόνο των γωνιών τους και 5 καλών, παιδικών τους φίλων. Στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News μίλησε για την ημέρα του γάμου του αλλά και για το γεγονός ότι το βράδυ απλά μαζεύτηκαν σε ένα σπίτι και είδαν τον αγώνα της Εθνικής. 

«Παντρεύτηκα την Κυριακή τη γυναίκα που αγαπώ. Και στα δικά σας οι ανύπαντρες υγεία και φώτιση σε όλο τον κόσμο! Μου φαίνεται βλακώδες που έγινε ολόκληρο σίριαλ για το αν ισχύει. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους να βρουν ειδήσεις για να καλύψουν ώρες προγράμματος και άλλα συναφή προϊόντα παραδημοσιογραφίας. Από την άλλη, δεν παύει να με εκπλήσσει ότι, στη φάση που καιγόμαστε δεν έχουμε ακόμα εξασφαλίσει τα προαπαιτούμενα για το 1 δισεκατομμύριο και δε ξέρουμε αν θα έχουμε εκλογές το φθινόπωρο, τόσες ώρες να αφιερώνονται για το αν παντρεύτηκε ο Μπογδάνος. Ακόμα με εκπλήσσει , γιατί έκανα ό,τι μπορούσα για να μη μαθευτεί. Δεν είχαν ιδέα πολλοί φίλοι μας. Γιατί είπαμε με την Τζίνα να είναι μόνο τρεις παιδικοί φίλοι του καθενός πέντε μάξιμουμ, οι γονείς μας και τέλος. Δηλαδή τι να σου πω, η γιαγιά της Τζίνας δεν ήταν. Παντρευτήκαμε φορώντας ρούχα που φοράμε μια οποιαδήποτε μέρα, δεν ραφτήκαμε καν, πήγαμε σε ένα μερακλίδικο ψαροτσιπουράδικο, χωρίς αυτοκινητοπομπές με μπίου μπίου, χωρίς ανθοστολισμούς, χωρίς ντεκολτέ, χωρίς δωδεκάποντα, όσο πιο απλά γίνεται. Και το βράδυ καθίσαμε και είδαμε και τη Εθνική.»

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση, ο Κωνσταντίνος μπορεί να έκανε το τραπέζι του γάμου σε ψαροτσιπουράδικο, αλλά σε μερικά πράγματα παραμένει παραδοσιακός: 

«Της έκανα πρόταση σε ένα εστιατόριο που αγαπώ κι εγώ και η Τζίνα, μία Πέμπτη μετά τη δουλειά, και ενώ τρώγαμε, κάπου πήγε τη κουβέντα και είχα το δαχτυλίδι στην τσέπη μου. Όπως γίνεται μια πρόταση γάμου. Θεωρώ ότι ορισμένοι παλιομοδίτικοι τρόποι έχουν εξαιρετική ομορφιά, κομψότητα, λεπτότητα και θεωρώ ότι η γυναίκα που αγαπώ εγώ έτσι θα το ήθελε. Είμαστε και οι δυο παλιομοδίτες. Δεν έβγαλα κάποιο λογύδριο γιατί οι άνθρωποι που αγαπιούνται δεν χρειάζονται λογύδρια. Ελπίζω μόνο να μη μας ματιάζουν. Είχα την τιμή να παντρευτώ αυτή τη γυναίκα, διότι αλήθεια είναι τιμή να είναι κανείς παντρεμένος με την Τζίνα. Πίστεψέ με, είναι ένας άνθρωπος που όχι απλά τον αγαπάω, όχι απλά είμαι ερωτευμένος μαζί της, αλλά τη θαυμάζω, την υπολήπτομαι, τη σέβομαι. Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το πράγμα; Και είναι και ο άνθρωπος που με βοηθάει πάρα πολύ να ισορροπώ. Αν δεν είχα μια Τζίνα Μοσχολιού, θα έπρεπε να την εφεύρω. Επίσης θα ακουστεί ψωνίστικο, αλλά με τεχνικούς όρους η Τζίνα είναι από τους λίγους ανθρώπους που ξέρουν καλύτερο ραδιόφωνο από εμένα, θαυμάζω τη ραδιοφωνική της δουλειά και τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται.»

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares