Skip to main content

CELEBS

Nikki Reed - Ian Somerhalder: Η οικογένεια τους μεγαλώνει...

Δες τι ζωάκι απέκτησαν αυτή τη φορά!



Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι! Ο λόγος για τη Nikki Reed και τον αγαπημένο της Ian Somerhalder. Το ζευγάρι έχει πολλά κοινά απ' όπου κι αν το πιάσεις. Πρώτον είναι και οι δύο ηθοποιοί. Δεύτερον έχουν υποδυθεί και οι δύο τους βρικόλακες. Τρίτον ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από την πρώτη ματιά. Τέταρτον λατρεύουν (λατρεύουν όμως πραγματικά) τα ζώα. 

Το ζευγάρι είναι αχώριστο εδώ και λίγο καιρό και φαίνεται να μην έχει κανένα πρόβλημα με την δέσμευση αφού από την πρώτη στιγμή άρχισε να αναλαμβάνει την ευθύνη για διάφορα ζωάκια. Το ξεκίνημα έγινε πριν λίγους μήνες με ένα πανέμορφο άλογο, δώρο της Nikki στον Ian για τα γενέθλια του αφού ο πρωταγωνιστής του True Blood αγαπάει την ιππασία. 

Στη συνέχεια περάσανε στα σκυλάκια ενώ πριν λίγες ημέρες υιοθέτησαν και ένα γλυκό γατάκι, η Sohalia. Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι ανέβασε και μια υπέροχη φωτογραφία στο instagram και μας έκανε να λιώσουμε. 

Η μεγάλη αγάπη και το τεράστιο ενδιαφέρον των δύο ηθοποιών όμως για τα ζώα δεν περιορίζεται σε προσωπικό επίπεδο καθώς έχουν δηλώσει πως προσπαθούν με κάθε τρόπο να ευαισθητοποιήσουν κι άλλους ανθρώπους ως προς αυτό το θέμα,ενώ σκέφτονται να στήσουν το δικό τους καταφύγιο που θα έχει σαν στόχο να βοηθάει αδέσποτα και εγκατελειμμένα ζωάκια. 

1414979680324_Image_galleryImage_iansomerhalderThe_newest_.JPG

1414982301989_wps_3_Ian_Somerhalder_A_beautif.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός