Skip to main content

CELEBS

Οι μισθολογικές απαιτήσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ζητά έστω και ένα ευρώ περισσότερο από τον Λιονέλ Μέσι!



Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε συνομιλίες με τους παράγοντες της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να βελτιωθούν οι όροι της υφιστάμενης συμφωνίας του, η οποία θα διαρκέσει μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ωστόσο, λέγεται ότι ζητά κάτι παραπάνω από όσα έχει συμφωνήσει ο ανταγωνιστής του, Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την έκθεση της ισπανικής εφημερίδας “Μούντο Ντεπορτίβο”, ο άσος της Ρεάλ θέλει να του εγγυηθούν ότι σε κάθε νέα σύμβαση που υπογράφει, θα κερδίζει ένα ευρώ περισσότερο σε σχέση με τα 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως που συμφώνησε ο Λιονέλ Μέσι με τη Μπαρτσελόνα. H νέα σύμβαση του Μέσι τού δίνει το οικονομικό προβάδισμα έναντι του Νεϊμάρ, που παίρνει 36,4 εκατομμύρια ευρώ από την Παρί Σεν Ζερμέν. Επί του παρόντος, η Ρεάλ καταβάλλει στον Ρονάλντο 30 εκατομμύρια ευρώ και αυτό το ποσό τον κατατάσσει στην τρίτη θέση της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Ο 33χρονος, μετά από τις τελευταίες του έντεκα αξιοσημείωτες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ρεάλ όπου σκόραρε 21 φορές, επιθυμεί διακαώς ένα νέο και βελτιωμένο συμβόλαιο στη “Βασίλισσα της Ευρώπης” ώστε να περάσει μπροστά από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ, παίρνοντας τη θέση του πιο καλοπληρωμένου παίκτη στην ιστορία του αθλήματος.

Η έκθεση ισχυρίζεται ότι ο Ρονάλντο έχει πει στη Ρεάλ Μαδρίτης πως η σύμβασή του θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το γεγονός ότι κέρδισε το βραβείο "Χρυσή Μπάλα” της FIFA για το 2017 καθώς και ότι για πέμπτη φορά αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, κάτι που ισχύει και για τον Μέσι. Επομένως, απαιτεί για αυτό του το κατόρθωμα μια ανάλογη οικονομική επιβράβευση έστω και με ένα ευρώ παραπάνω, θεωρώντας ότι είναι ο καλύτερος επιθετικός στον πλανήτη.

Η πλευρά του Ρονάλντο πιστεύει ότι η Ρεάλ θα πρέπει να αναγνωρίσει την εκπληκτική σταδιοδρομία που είχε τα τελευταία εννέα χρόνια που παίζει στη Λα Λίγκα, έχοντας σημειώσει πάνω από 300 γκολ για την ομάδα του. Επίσης, θεωρεί ότι η παγκόσμια φήμη του Πορτογάλου επιθετικού βοηθά να μπουν εκατομμύρια ευρώ στα εμπορικά ταμεία του συλλόγου, αφού ο 33χρονος είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και εμπορεύσιμους ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών παραμένουν σε εξέλιξη. Ωστόσο, λέγεται ότι αν και στοχεύουν στην αύξηση των αποδοχών του παίκτη, δεν πρόκειται να αλλάξουν τη διάρκεια της τρέχουσας σύμβασης του.

Παρ' όλα αυτά, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου Ρονάλντο και Μέσι θα παίξουν με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα Πορτογαλίας και Αργεντινής αντίστοιχα. Πρόσφατα, ο άσος της Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, δήλωσε σε συνέντευξή του πως είναι χρέος τους να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο, γνωρίζοντας πως η ομάδα του δεν είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, όπως συμβαίνει και με την ομάδα της Πορτογαλίας.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

Προτεινόμενα

CELEBS

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά λιγο πριν γεννήσει

Έτσι πέρασε την Κυριακή του Πάσχα η εγκυμονούσα ηθοποιός

BEAUTY TIPS

Πώς θα διατηρήσεις το δέρμα στα χέρια σου ενυδατωμένο και αψεγάδιαστο

Ένα πολύ αποτελεσματικό τρικ για την περιοχή των νυχιών

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

Γιατί φτιάχνουμε στεφάνι την Πρωτομαγιά

Έθιμα και ιστορία της πρώτης μέρας του Μαΐου