Skip to main content

CELEBS

Μiles Kane και Lana del Rey πάλι μαζί

Το μουσικό δίδυμο ενώνει τις δυνάμεις του για το ολοκαίνουργιο “Loaded”.



Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018. Ο Miles Kane ανεβαίνει για δεύτερη φορά στη σκηνή του TerraVibe Park στο Rockwave Festival. Λίγες ώρες αργότερα, ο «κολλητός» του Alex Turner θα «αναλάβει» το stage με τους πολυαναμένομενους Arctic Monkeys!

Pixel

Πριν λίγες μέρες, ο Miles Kane επέστρεψε δριμύτερος στο δισκογραφικό σύμπαν με μια συνεργασία που οι φανς περίμεναν με ανυπομονησία. Όταν είχε ερωτηθεί σε μία συνέντευξή με τον μουσικό συνοδοιπόρο του Alex Turner με ποιο άτομο θα ήθελε να περάσει 24ώρες, εκείνος αμέσως αποκρίθηκε «την Lana del Rey»! Ήρθε λοιπόν η στιγμή οι δύο αγαπημένοι μουσικοί να βγουν από το στούντιο, "Loaded"!

Το 2016, οι Last Shadow Puppets, μόλις ολοκλήρωσαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία, που τους έφερε για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του Rockwave Festival, αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα και να «αφιερωθεί» ο καθένας στα δικά του project.

Pixel

Στη διάρκεια αυτής της «καλλιτεχνικής αναζήτησης», ο Miles Kane βρέθηκε τον προηγούμενο Γενάρη στο Los Angeles, σε ένα live του συνεργάτη του, Jamie T. Εκεί ήταν –ποιά άλλη;- η Lana del Rey!

Η συνάντηση αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καρμική, καθώς λίγες ημέρες αργότερα κι ενώ ο Miles ηχογραφούσε με τον Jamie T, η Lana τηλεφώνησε και σύντομα βρέθηκε να ολοκληρώνει την ηχογράφηση μαζί τους. Κάπως έτσι, το "Loaded" σηματοδοτεί την μουσική επιστροφή του αγαπημένου βρετανού.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η μοναδική συνεργασία του με την Αμερικανίδα σταρ. Όπως «σποϊλάρει» κι ο ίδιος, έχει γράψει πολλά τραγούδια μαζί της, κι ένα από αυτά περιλαμβάνεται στο νέο του album και ... "it's f***ing great".

Το Coupe de Grace, η διάσημη και ομολογουμένως «θανατερή» νοκ-άουτ κίνηση του διάσημου WWE wrestler, Finn Balor, «βαφτίζει» το 3ο album του Miles Kane η κυκλοφορία του οποίου αναμένεται στα τέλη του καλοκαιριού.

Το ελληνικό κοινό, βέβαια, τον περιμένει την Παρασκευή 6 Ιουλίου στην σκηνή του Rockwave Festival, μαζί με τους επίσης Βρετανούς alt-J και Arctic Monkeys!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Τι είπε για την υποψήφιοτητά της στα Βραβεία Ίρις για την ταινία Πολύδροσο

CELEBS

Ρένα Κουβελιώτη: Άγρια επίθεση στη δημοσιογράφο - Την τραυμάτισαν σοβαρά

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη ρεπόρτερ του Alpha

CELEBS

Πενθεί η Βάνα Μπάρμπα: Πέθανε η μητέρα της

Η 85χρονη μητέρα της ηθοποιού έπασχε από άνοια

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον θάνατο του πατέρα της

Τι είπε για την υποψήφιοτητά της στα Βραβεία Ίρις για την ταινία Πολύδροσο

ASK THE EDITOR

Συμβουλές για να διαλέξεις το σωστό αντηλιακό

Το πιο απαραίτητο προϊόν για τη φροντίδα του δέρματος