Skip to main content

CELEBS

Nτορέττα Παπαδημητρίου: «Το να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα δεν είναι πάντα κάτι ευχάριστο»

H γνωστή παρουσιάστρια μιλάει για το πως νιώθει που βλέπει τον εαυτό της εξώφυλλο, αλλά και για τον Ντάνο.



«Το να βλέπεις τον εαυτό σου στα περίπτερα δεν είναι πάντα κάτι ευχάριστο. Αυτό όμως που με χαροποιεί είναι να βρίσκομαι στην επικαιρότητα με την επαγγελματική μου ιδιότητα, γεγονός που σημαίνει ότι εξελίσσομαι προς το καλύτερο».

Με αυτά τα λόγια η Ντορέττα Παπαδημητρίου περιέγραψε το πώς νιώθει που βλέπει τον εαυτό της στα περίπτερα, σε πρωτοσέλιδα, μιλώντας στο περιοδικό Celebrity.

Παράλληλα, στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Όταν ρωτήθηκε εάν τα παιδιά της την έχουν ρωτήσει σχετικά με τον Ντάνο, είπε ότι τον γνωρίζουν ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι. "Ξέρουν ότι είμαστε φίλοι και δεν είχαν κάποια απορία σχετικά με εμάς τους δύο. Γενικότερα τέτοια θέματα τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν, είναι προετοιμασμένα, ξέρουν πώς λειτουργεί ο συγκεκριμένος χώρος πλέον, αντιλαμβάνονται τις ιδιαιτερότητες της δουλειάς μου και δεν χρειάζεται να τους αναλύω περαιτέρω" σημείωσε συγκεκριμένα.

https://www.instagram.com/p/BiB9ORWHAhP/?taken-by=celebrity_magazinegr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network