Skip to main content

CELEBS

Taylor Swift: Φρενίτιδα για το νέο άλμπουμ της!

Πούλησε ιλιγγιώδη αριθμό αντιτύπων μέσα σε μία μόλις εβδομάδα.



 

Από το 2002 είχε να γίνει τέτοιο πράγμα...

Ο καινούργιος δίσκος της Taylor Swift "1989" κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα και πήγε κατευθείαν στο νούμερο 1 των Αμερικανικών charts, πράγμα που δεν αποτελεί καμία απολύτως έκπληξη. 

Το εντυπωσιακό είναι πως το άλμπουμ κατάφερε μέσα σε μόλις 7 ημέρες να σημειώσει πωλήσεις που άγγιξαν το 1.287 εκατομμύριο αντίτυπα. Το νούμερο είναι αστρονομικό και έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε τα τελευταία 12 χρόνια ο Eminen με τον δίσκο "The Εminem Show", ο οποίος είχε κυκλοφορήσει το 2002. Το "1989" είναι το πρώτο άλμπουμ της Swift, μετά το επίσης πολύ πετυχημένο "Red" του 2012.

Στο μεταξύ σε άλλο σχετικό με την Taylor νέο, ο Kendrick Lamar δηλώνει (και αυτός) θαυμαστής της και μάλιστα διασκεύασε πρόσφατα το τραγούδι της "Shake it off" λέγοντας σε συνέντευξη του πως του αρέσει πάρα πολύ! Εντάξει, μπορεί οι σχέσεις να μην της κάθονται με τίποτα, αλλά στα επαγγελματικά θα έλεγε κανείς ότι κάτι κινείται...

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός