Όταν ο George Clooney έχει νεύρα

Ενοχλημένος από δημοσίευμα της Daily Mail

Αναστασία Τουρούτογλου

 

Τον έχουμε συνηθίσει ως τον χαλαρό τύπο που δεν εκνευρίζεται εύκολα, σαν την ήρεμη και γοητευτική δύναμη του Hollywood που δεν δίνει σημασία στα δημοσιεύματα και δεν σχολιάζει τα όσα λέγονται και γράφονται για την προσωπική του ζωή. 

Αυτή τη φορά όμως, ο George Clooney έχασε την ψυχραιμία του. Ο λόγος ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, σύμφωνα με το οποίο η μέλλουσα πεθερά του διάσημου ηθοποιού, Baria Alamuddin, έχει πει στη μισή  Βηρυττό, απ'όπου κατάγεται, ότι θεωρεί τον George ακατάλληλο σύζυγο για την κόρη της, καθώς δεν είναι Δρούζος (ένα πολύ ξεχωριστό παρακλάδι του Μουσουλμανισμού). 

«Το πρόσφατο δημοσίευμα της Daily Mail είναι εντελώς αναληθές. Γράψανε ότι η πεθερά μου έχει πει στη μισή Βηρυττό πως δεν συμφωνεί με αυτόν τον γάμο γιατί δεν είμαι Δρούζος και αστειεύτηκαν με τα έθιμα και της παραδόσεις των Δρούζων, καταλήγοντας πως ένας τέτοιος γάμος μπορεί να καταλήξει ακόμα και στον θάνατο της νύφης. Το επαναλαμβάνω, στον θάνατο της νύφης! Θα το πω μια και μοναδική φορά: η μητέρα της Amal δεν είναι καν Δρούζα. Επίσης δεν έχει πάει καν στη Bηρρυτό από τότε που εγώ και η Anal αρχίσαμε να βγαίνουμε. Τέλος, δεν έχει καμία αντίρρηση για τον γάμο, αν και δεν είναι αυτό το θέμα. Αυτή τη φορά το ψέμα έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Η ανευθυνότητα ορισμένων ανθρώπων προκειμένου να τονώσουν τις θρησκευτικές διαφορές ανάμεσα στους λαούς με έχει αφήσει άφωνο. Είναι επικίνδυνο. Το ότι κάποιος μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για να πουλήσει μερικές εφημερίδες παραπάνω θα έπρεπε να θεωρείται απ' όλους εγκληματικό.»

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares