Skip to main content

CELEBS

H Melania Trump έκανε εγχείρηση νεφρού

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής μπήκε εκτάκτως στο νοσοκομείο.



Η Melania Trump υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση νεφρού τη Δευτέρα στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου της.

Pixel
Pixel

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής είχε κάποια προβλήματα με το νεφρό της, αναγκάζοντάς την να μπει στο νοσοκομείο.

«Το πρωί, η Πρώτη Κυρία Melania Trump υποβλήθηκε σε μια επέμβαση για να θεραπεύσει ένα καλοήθη πρόβλημα που είχε στο νεφρό της. Η επέμβαση ήταν επιτυχής και δεν υπήρξαν επιπλοκές», ανέφερε σε δήλωσή της η διευθύντρια επικοινωνιών της Trump, Stephanie Grisham.

«Η κ.Trump είναι στο Walter Reed, Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο και φαίνεται ότι θα μείνει εδώ για περίπου 1 εβδομάδα. Η Πρώτη Κυρία ανυπομονεί να αναρρώσει τελείως ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την δουλειά της απέναντι στα παιδιά όλου του κόσμου», συνέχισε η Grisham.

O Donald Trump ήταν στον Λευκό Οίκο, κατά την διάρκεια της επέμβασης της Melania. Το απόγευμα της Δευτέρας, έγραψε σε tweet του ότι είναι καθ’οδόν για να επισκεφθεί την γυναίκα του.

«Κατευθύνομαι προς το Walter Reed Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο για να δω την εκπληκτική μας Πρώτη Κυρία, Melania. Επιτυχής επέμβαση, και είναι σε καλή διάθεση. Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας!», δήλωσε ο Trump.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μια Αμερικανίδα Πρώτη Κυρία υποβάλλεται σε επέμβαση, από το 1987, όταν η Nancy Reagan υπεβλήθη σε μαστεκτομή.

Κεντρική φωτό: Instagram @peopletalkru

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών