Skip to main content

CELEBS

Η Αθηνά Οικονομάκου για το πρόβλημα υγείας της (Video)

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στα καλά καθούμενα” και τους Καραβάτου – Κατσούλη και αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο της ζωής της λέγοντας: «Δεν έφτασα στο νοσοκομείο, αλλά έφτασα σε ένα όριο που είπα πως δεν μπορώ άλλο. Πέρασε μια περίοδος δουλειάς, που τα 18ωρα και τα 19ωρα ήταν καθημερινά, και κάποια στιγμή κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Αποφάσισα πως έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου γιατί κάποια στιγμή… Είχα και θέματα υγείας. Αισθανόμουν πολύ καταπονημένη και σαν οργανισμός σωματικά, αλλά και ψυχολογικά».

Έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση, είπε “όχι” σε αρκετές προτάσεις που της έκαναν και γλέντησε το καλοκαίρι με τον σύντροφό της Φίλιππο Μιχόπουλο. «Αποφάσισα ότι κάτι πρέπει να γίνει. Είπα πως το καλοκαίρι δεν θα δουλέψω, ενώ φέτος τον χειμώνα κάνω κάτι πολύ απλό, έτσι για να υπάρχω μες στα πράγματα, να έχω και ένα εισόδημα να μπορώ να ζήσω» είπε χαρακτηριστικά.

Δες το video:

{videobox}CkqbMJr4fwg{/videobox}

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.