Skip to main content

CELEBS

Ο Άνθιμος Ανανιάδης στο τμήμα

 Ένας έντονος διαπληκτισμός οδήγησε τον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή στο τμήμα.



Το ζευγάρι βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας μετά από καυγά. Το παρασκήνιο μετέφερε στη Φωλιά των Κου Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Να σας πω ακριβώς τις δικές μου πληροφορίες…Το ζευγάρι ήταν μαζί με τον πιτσιρικά και το σκυλάκι τους. Βρίσκονταν στο σπίτι του Άνθιμου Ανανιάδη στην Αθήνα. Υπήρξε λεκτικός διαπληκτισμός. Κάλεσαν και οι δύο για τους δικούς τους λόγους την αστυνομία. Δεν ξέρω ποιο τηλεφώνημα ήταν εκείνο που έκανε το περιπολικό να φτάσει στο σπίτι. Επιβιβάστηκαν στο περιπολικό μαζί με τον μπέμπη και τον σκύλο και πήγαν στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας. Ταυτόχρονα η Μαρία Νεφέλη κάλεσε τους γονείς της να πάνε εκεί και ο Άνθιμος ειδοποίησε κι εκείνος τη μητέρα του. Όσο βρίσκονταν στο αστυνομικό τμήμα, έφτασαν και οι γονείς. Αλληλομηνύθηκαν για εξύβριση.

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Άνθιμου Ανανιάδη έχει ως εξής:

«Αυτό το γεγονός που διαδραματίστηκε σήμερα ανάμεσα στον Άνθιμο Ανανιάδη και την Μαρία Νεφέλη Γαζή ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Γνωρίζετε ότι από την αρχή υπήρχαν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι για αυτό και δεν έχει πραγματοποιηθεί η νομική αναγνώριση του τέκνου, όμως ο Άνθιμος Ανανιάδης για την αγάπη του προς το παιδί έκανε κάθε προσπάθεια ώστε να μπορέσουν να είναι και οι τρεις μαζί οικογένεια.

Παρόλες όμως τις προσπάθειες του αυτές αυτό δεν κατέστη δυνατό. Ο Άνθιμος Ανανιάδης πρώτιστα παραμένει προσηλωμένος στην ανατροφή του γιού του  και θα βρίσκεται πάντα κοντά του με  αμείωτη στοργή και μοναδικό σκοπό  για την ευτυχία και την προστασία του.

Σας παρακαλούμε πολύ να σεβαστείτε ότι υπάρχει ένα μικρό παιδί που υπεραγαπούν και οι δύο πλευρές καθώς και την προσωπική ζωή των δύο αυτών προσώπων και σας παρακαλούμε πολύ να αφήσετε να οδηγηθούν τα πράγματα προς ένα καλύτερο αύριο χωρίς να παραβιαστεί η ιδιωτική τους ζωή.

Με την βεβαιότητα ότι θα εισακουστεί η παράκληση μας

Με εκτίμηση

Γραφείο τύπου Άνθιμου Ανανιάδη».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός