Skip to main content

CELEBS

Ξεσήκωσε τα πλήθη ο Τόλης Βοσκόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία "στέφθηκε" η συναυλία στο Φεστιβάλ Γλυφάδας!



Ξεσήκωσε τα πλήθη ο Τόλης Βοσκόπουλος, που τραγούδησε ενώπιον 6.000 θεατών, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018. Ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από πολύ νωρίς και ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής έδωσε τον καλύτερό του εαυτό τραγουδώντας όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο νέο χώρο εκδηλώσεων που δημιούργησε πέρυσι ο Δήμος Γλυφάδας στο τέλος της 3ης Μαρίνας, στο παλιό «καράβι». Μια γωνιά εγκαταλελειμμένη επί σειρά ετών κυριολεκτικά μεταμορφώθηκε και πλέον φιλοξενεί τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας.

Η φωνή, ο έρωτας, το πάθος, η ευγένεια: Αυτός είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας μεγάλος καλλιτέχνης, ένας ερμηνευτής που γοητεύει σε κάθε εμφάνισή του. Ο Βοσκόπουλος θύμισε με τα τραγούδια που ερμήνευσε σημαντικές στιγμές της μεγάλης του πορείας. Τραγούδια για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εν τέλει ο Τόλης Βοσκόπουλος αυτή τραγουδάει, από καρδιάς και μοιράζεται με την ίδια πάντα δύναμη και χαρά με το μεγάλο κοινό του.

voskopoulos_01.jpg

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, τίμησε τον Τόλη Βοσκόπουλο για τα 60 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στο τραγούδι και στο θέατρο. "Πόλη πεντάμορφη είσαι κυρά μου, κυρά της θάλασσας κι αρχόντισσά μου", τραγούδησε ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος στη Γλυφάδα, την πόλη που την αγάπησε και τον αγάπησε. Γιατί πράγματι, για όλους εμάς, η Γλυφάδα μας είναι η πεντάμορφη πόλη», τόνισε ο κ. Παπανικολάου. «Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που μου χάρισε και μια σπάνια προσωπική στιγμή, που μου έδωσε την ευκαιρία να αφιερώσω το τραγούδι αυτό στη δική μου "πόλη πεντάμορφη", στην Εύα μου, που ενωνόμαστε μεθαύριο με τα ιερά δεσμά του γάμου».

«Αυτό το τραγούδι, όπως σας είπε ο Δήμαρχος, είναι το τραγούδι που αγαπάει πολύ, αλλά είναι το τραγούδι που αγαπώ κι εγώ πολύ για τον ίδιο λόγο. Γιώργο, απόψε δεν είσαι μόνο εσύ χαρούμενος, είμαι και εγώ εξίσου ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας. Μακάρι να είμαστε καλά και να ζούμε ανάλογες περιστάσεις», είπε στη συνέχεια ο Τόλης Βοσκόπουλος.

Μαζί με τον Τόλη Βοσκόπουλου τραγούδησαν η ταλαντούχα Χρυσανθεμίς Παπανικολάου και η Κερκυραία Αγάθη Κοσκινά. Ο Τόλης Βοσκόπουλος ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη του συναυλία στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας στις 7 Αυγούστου, ενώ λίγο αργότερα στις 30 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Phoebe Bridgers κάνει έκπληξη με το «Lost Boys» στο The Tonight Show

Η Phoebe Bridgers εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στο The Tonight Show και παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το νέο της single.

CELEBS

Ο Anthony Hopkins ανακοινώνει την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου

Ο διπλά βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Anthony Hopkins αποδεικνύει πως τα όνειρά μας δεν γερνάνε ποτέ.

CELEBS

Giorgio Armani: «Δεν σχεδιάζω ρούχα, σχεδιάζω όνειρα»

Αφιέρωμα στη θρυλική καριέρα και στις εμβληματικές στιγμές της μόδας του του Giorgio Armani – που γεννήθηκε σαν σήμερα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 18 Ιουλίου 2026

Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ό,τι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας.

VIRAL

The Bell Jar: το καστ της νέας κινηματογραφικής μεταφοράς

Η εμβληματική νουβέλα της Sylvia Plath αποκτά σύγχρονη κινηματογραφική μεταφορά με την Billie Eilish στον ρόλο της Esther Greenwood.

ΣΠΙΤΙ

Η μέθοδος Sudoku για το πακετάρισμα ταξιδιού

Η viral μέθοδος Sudoku υπόσχεται 27 σύνολα από μόλις εννέα ρούχα, με τάξη αντί για χάος.

Best of Network