Skip to main content

CELEBS

Geri Halliwell: Το spicy κορίτσι αρραβωνιάστηκε!

Τρίτος αρραβώνας για την τραγουδίστρια των Spice Girls!



 

Μετά τις “πικάντικες” δηλώσεις της Mel B ένα άλλο μέλος των Spice Girls έρχεται στο προσκήνιο... Η 42χρονη Geri Halliwell ανακοίνωσε στην εφημερίδα Time ότι αρραβωνιάστηκε με τον αρχηγό της Formula 1 Christian Horner.

H Geri που έχει μια 8χρονη κόρη, την Bluebell από τη σύντομη σχέση της με τον σεναριογράφο Sasha Gervasi, έχει αρραβωνιαστεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, είχε τουλάχιστον 14 πρώην συντρόφους και τρυφερά τετ α τετ με celebrities όπως ο Robbie Williams and David Walliams. 

Ο νέος της σύντροφός και αρραβωνιαστικός πια της Halliwell είναι δυο χρόνια μικρότερος της και υπήρξε καλός της φίλος για πολλά χρόνια. Πρόσφατα χώρισε από την σύντροφό του Beverley Allen μετά από 14 χρόνια σχέσης, μόλις έξι μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους Olivia και είναι στο πλευρό της εδώ και λίγους μήνες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι είναι μαζί από τον Μάρτη, αλλά γνωρίζονται από το 2009.

spice-girls2.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.