CELEBS
Έβαλε τα κλάματα on air η Νικολέτα Ράλλη
Τι συνέβη;
Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής της Πέμπτης κι ενώ ακόμα βρισκόταν στον αέρα το «Καλοκαίρι μαζί στις 10», η Νικολέττα Ράλλη ξέσπασε σε κλάματα.
«Ευχαριστούμε την Μπέλλα (τραγουδίστρια), που μας ήρθε από την Κέρκυρα για να τραγουδήσει, εμείς όμως πρέπει να αφήσουμε την Λευκάδα… Η Λευκάδα είναι όλο αυτό που βλέπετε εκεί… πίσω…» είπε η παρουσιάστρια κι αποχώρησε από το πλατό, μιας και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνηση της.
Μάλιστα, στη συνέχεια, ο Νίκος Αναδιώτης έσπευσε να εξηγήσει το λόγο της συγκίνησης της.
«Εντάξει. Συγκινήθηκε. Γιατί όπως εξήγησα και νωρίτερα θα είναι η τελευταία μας ημέρα στο πλατό. Για αυτό έχουμε μαζευτεί όλοι σύσσωμοι εδώ, να το αποχαιρετήσουμε. Τη Δευτέρα όμως εμείς θα είμαστε ξανά εδώ μαζί σας. Όχι από αυτό το μέρος. Αλλά από το μουσείο οίνου, δίπλα στην Παλλήνη. Και θα έχουμε ετοιμάσει ωραία πράγματα για εσάς. Πάω να βρω τη Νικολέττα», εξήγησε εκείνος.
Πηγή: Star.gr
SELECTIONS
-
Γαλλικός κότσος: Το εμβληματικό χτένισμα που αναβιώνει το old-Hollywood-glamour είναι πιο επίκαιρο από ποτέ -
Οι it bags της σεζόν που προτιμώ για τις urban καλοκαιρινές εμφανίσεις -
Περπάτημα και Μυαλό: Αρκεί η καθημερινή βόλτα για την υγεία του εγκεφάλου σου; -
Η τέχνη του self tanning ή αλλιώς το μυστικό μου για αψεγάδιαστο φυσικό μαύρισμα πριν από τις διακοπές












