Skip to main content

CELEBS

O έρωτας αλλάζει τον άνθρωπο!

Και ο Robert Pattinson είναι η ζωντανή απόδειξη.



Η ζωντανή απόδειξη του πόσο πολύ μπορεί να μας διαμορφώσει μία σχέση είναι ο κούκλος Robert Pattinson.

O διάσημος ηθοποιός αφού χώρισε από την Kristen Stewart και πέρασε ένα δύσκολο διάστημα απομόνωσης τελικά κατάφερε να ξαναβρεί τον έρωτα στο πρόσωπο της μουσικού FKA Twigs, η οποία εκτός από το ταλέντο της ξεχωρίζει και για το ιδιαίτερο στιλ της και τα περίεργα κουρέματα στα μαλλιά της.

Ακριβώς αυτή της  την τάση για περίεργα κουρέματα φαίνεται πως κατάφερε να περάσει και στον Robert, o οποίος από εκεί που ήταν ο κύριος «τέλεια μαλλιά» του Hollywood πέρασε στο άλλο άκρο τσαλακώνοντας πολύ πρόθυμα την εικόνα του, όχι για τις ανάγκες κάποιας ταινίας αλλά από προσωπική επιλογή.

Και να σου, στα καλά καθούμενα, που εμφανίζεται με τα μαλλιά του καμμένα κοντό καπελάκι και από κάτω ξυρισμένα εντελώς. Και να ήταν μόνο αυτό... Ο γνωστός ηθοποιός άφησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού ένα κομμάτι από τα μαλλιά του (σε σχήμα χοντρής κάθετης γραμμής) το οποίο διάλεξε να μην ξυρίσει.

Πιο εκκεντρικός πεθαίνεις, δηλαδή. Φαίνεται πως όσο περισσότερο χρόνο περνάει δίπλα στην Twigs τόσο περισσότερο θα θέλει να της μοιάσει. Και με έναν τρόπο, έχει κι αυτό τη γλύκα του...

1415955678981_wps_4_ADM_GOGOGALA_BT_048_13_No.jpg

1415955968029_wps_6_BEVERLY_HILLS_CA_NOVEMBER.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department