Skip to main content

CELEBS

Δακρυσμένη η Argento εξομολογείται: «Λένε πως σκότωσα τον Bourdain» «Τον απατούσα, αλλά με απατούσε και αυτός»

«Τον απατούσα, αλλά με απατούσε και αυτός»



Η Asia Argento έδωσε αποστομωτική απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι η απιστία της έσπρωξε τον σεφ, Anthony Bourdain, στην αυτοκτονία.

Η Ιταλίδα σταρ μίλησε για πρώτη φορά μετά τη μέρα μετά τον θάνατο του Bourdain, ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος σε δωμάτιο ξενοδοχείου της Γαλλίας, όπου βρισκόταν για τηλεοπτικά γυρίσματα.

«Ο κόσμος λέει ότι τον δολοφόνησα. Ότι τον σκότωσα. Καταλαβαίνω ότι έχει ανάγκη να βρει έναν λόγο. Κι εγώ θα ήθελα να βρω λόγο, αλλά δεν έχω βρει. Ίσως να αισθανόμουν μια παρηγοριά σκεπτόμενη ότι κάτι είχε συμβεί» είπε με δάκρυα στα μάτια στην Daily Mail TV, προσθέτοντας ότι ο κόσμος είχε ανάγκη να πιστέψει ότι αυτοκτόνησε επειδή τον απάτησε με τον δημοσιογράφο Ούγκο Κλέμεντ, με τον οποίο απαθανατίστηκε αγκαλιά τρεις μέρες πριν από την αυτοκτονία του Bourdain.

«Κι εκείνος με είχε απατήσει. Δεν ήταν πρόβλημα για εμάς η απιστία. Ήταν ένας άντρας που ταξίδευε 265 μέρες τον χρόνο. Όταν βλεπόμασταν απολαμβάναμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Δεν ήμασταν παιδιά όμως, ήμασταν ενήλικες. Ο Anthony ήταν 62, εγώ 42. Είχαμε ζωές, είχαμε συζύγους, είχαμε παιδιά. Δεν μπορώ να τον σκεφτώ ως κάποιον που θα έκανε μια τέτοια ακραία πράξη για κάτι τέτοιο», συμπληρώνει.  

«Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι απαίσια είναι ότι είχε τόσο πολύ πόνο μέσα του και δεν το μοιράστηκε. Δεν το είδα. Και γι 'αυτό θα νιώθω ένοχη για την υπόλοιπη ζωή μου».  

«Ήταν περίπου 12 και ετοιμαζόμουν να πάω και να ξεκινήσω το X-Factor Italy και έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον μάνατζέρ του. Μου είπε πως αυτοκτόνησε και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν μπορούσα να κλάψω καν. Και τότε άρχισα να φωνάζω. Φώναζα με όλη μου τη ψυχή. Ήμουν μόνη μου στην κρεβατοκάμαρά μου. Και μετά άρχισα να κλαίω και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ένιωσα σαν να βρισκόμουν στην άβυσσο και δεν υπήρχε πια φως», λέει για τη στιγμή που έμαθε για το χαμό του Bourdain.

Πηγή: star.gr 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τομ Χανκς - Ρίτα Γουίλσον: Έχουν επέτειο γάμου και το γιορτάζουν!

Πόσα χρόνια είναι παντρεμένο το celebrity couple;

CELEBS

Aν Χάθαγουεϊ: Αποκάλυψε ότι γιορτάζει πέντε χρόνια νηφαλιότητας

«Ένιωθα μια μεγάλη αποξένωση από το σώμα μου»

CELEBS

Γιάννα Τερζή: «Υπήρξε κακοποίηση από άτομο της ομάδας μου στην Eurovision»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του