Skip to main content

CELEBS

Drew Barrymore: Ποιο περιοδικό της ζήτησε συγγνώμη;

Γιατί;



Το περιοδικό της EgyptAir ζήτησε συγγνώμη για την πρόσφατη συνέντευξη με την ηθοποιό Drew Barrymore που συγκέντρωσε πλήθος αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά τη δημοσίευσή της. Το άρθρο έγινε viral μόλις αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο και πολλοί αμφισβήτησαν αν η συνέντευξη ήταν πραγματική.

Οι εκπρόσωποι της Drew Barrymore ανακοίνωσαν ότι «δεν συμμετείχε η ίδια» στη συνέντευξη, η οποία μάλιστα περιείχε πολλά γραμματικά και ορθογραφικά λάθη. Ο εκδότης τώρα ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη εξαιτίας μεταφραστικών θεμάτων.

Η διαφημιστική εταιρεία Ahram, που εκδίδει το περιοδικό για τις πτήσεις της EgyptAir, το Horus, δήλωσε ότι η συνέντευξη διεξήχθη στα αγγλικά από τη ρεπόρτερ για θέματα του Χόλιγουντ Αϊντα Τάκλα Ο΄Ράιλι, στη συνέχεια μεταφράστηκε στα αραβικά και έπειτα πάλι στα αγγλικά.

«Ζητούμε συγγνώμη για όποια παρεξήγηση που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως προσβολή γι’ αυτή τη μεγάλη καλλιτέχνιδα», ανέφερε η εταιρεία. Το «σουρεαλιστικό» άρθρο εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το κείμενο έχει προσβλητικό τόνο αναφορικά με τις σχέσεις της ηθοποιού και την εμφάνισή της και κυρίως για την απώλεια βάρους της μετά την εγκυμοσύνη.

Την περασμένη εβδομάδα η EgyptAir υπερασπίστηκε το άρθρο χαρακτηρίζοντάς το «μια επαγγελματική συνέντευξη για περιοδικό», ενώ η συγγραφέας του επέμεινε ότι είναι «αυθεντικό και απέχει μακράν από fake news».

Οι εκπρόσωποι της Drew Barrymore δήλωσαν ότι η ηθοποιός «δεν έδωσε συνέντευξη στην EgyptAir» αλλά ότι δηλώσεις της ελήφθησαν από μια συνέντευξη Τύπου.

Χθες, η διαφημιστική εταιρεία δήλωσε ότι οι εκπρόσωποι της ηθοποιού είχαν συμφωνήσει στη συνέντευξη «χωρίς να γνωρίζουν» ότι η Ο΄Ράιλι εργαζόταν για το συγκεκριμένο περιοδικό και για άλλα έντυπα. Η εταιρεία πρόσθεσε ότι ο αμφιλεγόμενος πρόλογος του άρθρου δεν γράφτηκε από την Ο’Ράιλι.

«Όπως συνήθως συμβαίνει, η εισαγωγή δεν ανήκει στο υπόλοιπο άρθρο. Είναι προϊόν της δημιουργικότητας του αρχισυντάκτη που προστίθεται με την προϋπόθεση ότι δεν θα περιέχει πληροφορίες που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Θα το διερευνήσουμε ελέγχοντας ενδελεχώς την αρχική πηγή στην οποία βασίστηκε ο μεταφραστής για να γράψει τη συνέντευξη».

Η Αϊντα Τάκλα Ο΄Ράιλι είναι Αμερικανίδα αιγυπτιακής καταγωγής και πρώην πρόεδρος της Hollywood Foreign Press Association (HFPA), η οποία διοργανώνει την ετήσια τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών.

Πηγή: star.gr 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.