Skip to main content

CELEBS

Σκληρή απάντηση Καπουτζίδη on air: Η Μεσσαροπούλου έχει μαυρίλα μέσα της

Η τηλεκριτικός ισχυρίζεται ότι δέχτηκε απειλητικά μηνύματα.



{star[0_o1wz4ua8]}

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θέλησε να  βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τον σάλο που έχει προκληθεί μετά τις δηλώσεις για το bullying και τον ρατσισμό στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» τοποθετήθηκε σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από  τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, αλλά και από την Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Νιώθω ότι την Κυριακή στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο μίλησα σωστά. Νιώθω ότι εδώ και χρόνια προσπαθώ να μιλώ σωστά, είτε γράφω κάποια σειρά, είτε τοποθετούμαι δημόσια. Τώρα είμαι πιο μεγάλος και πιο μαχητικός στο να εκφράσω κάποια πράγματα. Η Ελλάδα, αλλά και η τηλεόραση είναι σε μια διαφορετική κατάσταση. Έχουν χειροτερέψει πολύ τα πράγματα γι’ αυτό πρέπει ίσως να φωνάζουμε λίγο πιο δυνατά…», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Την ιστορία αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη λέει από το 2016. Όταν για πρώτη φορά μίλησε γι αυτή την ιστορία  στο Spata live (αυτή η ιστορία) ήταν φουσκωμένη.

Το έκανε και δεύτερη φορά στο Late Night και το έκανε και τρίτη φορά. Σκέφτηκα να τοποθετηθώ, αλλά δεν το έκανα. Η τρίτη φορα ήταν και η φαρμακερή. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα έγραψα στις αναρτήσεις μου στο Instagram. Έστειλα και στον Δημήτρη το μήνυμα που είχα στείλει στους υπεύθυνους προγράμματος του καναλιού… Η τηλεόραση δε φτιάχτηκε για να λέμε ψέματα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν κινδύνεψε να χάσει ποτέ τη δουλειά του από εμένα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην Τίνα Μεσσαροπούλου λέγοντας μεταξύ άλλων: «Για εμένα η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι η τηλεκριτικός με το λιγότερο ταλέντο. Έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και της είπα ότι έχει μαυρίλα μέσα της».

Ο ίδιος κλείνοντας, ξεκαθάρισε πως δε θέλει να κινηθεί νομικά, επειδή βλέπει ότι ο κόσμος τον έχει αγκαλιάσει.
Λίγο πριν την τηλεφωνική παρέμβαση του Γιώργου Καπουτζίδη, ο Γιάννης Πουλόπουλος είχε αναφέρει ότι οι συντελεστές της εκπομπής είχαν μιλήσει μαζί του για το περιστατικό.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής ανέφερε: «Μας είπε ότι για την συγκεκριμένη εκπομπή. Ενημερώθηκε ο ίδιος από μια φωτογραφία που είχε δει στα social media του Mega. Όταν είδε τη συγκεκριμένη ανάρτηση κι αφού προηγουμένως γνώριζε ότι θα παίξει την παγκόσμια ημέρα κατά του bullying -έτσι πίστευε μέχρι τότε- επικοινώνησε ο ίδιος και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και με τον Πέτρο Μπούτο και την Έλενα Κατραβά και τους είπε ότι δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη του να παιχτεί μια τέτοια εκπομπή τη συγκεκριμένη μέρα. Προσέξτε όμως ποια είναι η διαφορά…
Η συγκεκριμένη εκπομπή είχε ήδη προβληθεί πράγμα που αμέσως σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε να ζητήσει να κοπεί, από τη στιγμή που είχε ήδη προβληθεί στον αέρα του Mega.

Η εκπομπή είχε παίξει, αυτό είναι σαφές!

O Κρατερός Κατσούλης είπε στη συνέχεια : «Άρα αυτά που λέει ο φίλος μας ο Δημήτρης, νομίζω ότι τον αφήνουν λίγο εκτεθειμένο. Επιπλέον, είναι τουλάχιστον ατυχές και τελείως λάθος στιγμή, πιθανές προσωπικές τριβές ή κόντρες που έχουν συμβεί στο παρελθόν για οποιονδήποτε λόγο, να βγαίνουν στο προσκήνιο αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώντας ως αφορμή μια τέτοια στάση την οποία κάθε άνθρωπος οφείλει να επικροτήσει. Δημήτρη θα έπρεπε να βρεις έναν άλλον τρόπο να επιλύσεις τις διαφορές σου με τον Γιώργο».

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε