Skip to main content

CELEBS

Γερονικολού: «”Το Χτυποκάρδια στο θρανίο” μου είχαν πει σχεδόν όλοι να...»

Τι είπε η ηθοποιός στην τελευταία της συνέντευξη.



O ρόλος της στη θεατρική μεταφορά του «Χτυποκάρδια στο θρανίο» έχει γίνει talk of the town. Και δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί σχετικά η Κατερίνα Γερονικολού στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

"Ακούω τη γνώμη όλων, αλλά στο τέλος ακούω εμένα. Για το έργο «Χτυποκάρδια στο θρανίο» μου είπαν σχεδόν όλοι να μην το κάνω, ο καθένας για το δικό του λόγο. Η μάνα μου είπε: «Παιδί μου, θα κουραστείς», η αδελφή μου: «Εσύ είσαι για πιο δραματικά και για πιο σοβαρά»… Ο Γιάννης δεν θέλω να πω τι μου είπε… Αυτό που θέλω να πω είναι πως ο καθένας έλεγε «το μακρύ του και το κοντό του». Είπα: «Ωραία», τα άκουσα όλα και αναρωτήθηκα τι θέλω εγώ… Γιατί, όταν δεν είμαστε καλά με τις επιλογές μας, μετά βγάζουμε τα απωθημένα στους άλλους", απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ακούει τη γνώμη του νέου της συντρόφου, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Όσο για το αν ο γάμος είναι κάτι που σκέφτεται; "Δεν σκέφτομαι το γάμο, όχι, ούτε το να κάνω ένα παιδί, προς το παρόν τουλάχιστον. Δεν είμαι κάθετη στο να μην παντρευτώ ή στο να μην κάνω παιδί, αλλά δεν θα παντρευτώ το επόμενο 6μηνο, ούτε τον επόμενο χρόνο, αλλά σε 3 χρόνια δεν ξέρω...", είπε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί και δεν είναι άλλο από το «Τατουάζ»; "Δύσκολα τα πράγματα, έχει κυλήσει πολύ δάκρυ, δεν βγαίνει φέτος εύκολα η σεζόν, έχω πεθάνει από την πίεση, γιατί αυτή η γυναίκα που υποδύομαι τα έχει πάθει όλα, έχει χάσει το παιδί της, έχει μπει στη φυλακή, καταδικάζεται για φόνο, δεν έχει πια τον άντρα της ζωής της, που τον βρήκε λίγο πριν μπει στη φυλακή, την έχει χτυπήσει η μοίρα αλύπητα", είπε.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Οι σπουδές, η τηλεόραση, ο γάμος με τον Μαροσούλη

Το βιογραφικό της υποψήφιας ευρωβουλευτή

CELEBS

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον μωράκι τους

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου: Τα αρνητικά σχόλια στο διαδίκτυο μετά τον χωρισμό της

Τι πιστεύει η γνωστή ηθοποιός για τα κακεντρεχή σχόλια στα social

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Ποια fashion items αξίζει πραγματικά να αναζητήσεις σε καταστήματα με vintage προϊόντα;

Πες «ναι» στο vintage, ποντάροντας όμως σε πράγματα που αξίζουν πραγματικά.

BEAUTY TIPS

4 λόγοι για τους οποίους τα leave-in προϊόντα μπορούν να μεταμορφώσουν τα μαλλιά σου

Σε περίπτωση που έψαχνες κίνητρο για να τα βάλεις στη ζωή σου!