Skip to main content

CELEBS

Baby boom 2018: Αυτές οι επώνυμες Ελληνίδες έγιναν μαμάδες μέσα στη χρονιά!

Για πρώτη, για δεύτερη ακόμα και για τρίτη φορά...



Οικονομάκου, Νομικού, Καγιά, Μελέτη, Χρουσαλά, Τσιμιτσιλή και πολλές ακόμα κυρίες της σόουμπιζ έγιναν μαμάδες τους 12 μήνες που αφήνουμε πίσω μας.

Pixel

Τα σπιτικά τους μύρισαν ταλκ, χαμογέλασαν με πλατύ χαμόγελο έξω από το μαιευτήριο και οι σιλουέτες του επέστρεψαν στα «κανονικά» τους σε χρόνο dt.

 

18l.jpg 

Μαριέττα Χρουσαλά
Το… ποδαρικό στις εγκυμοσύνες έκανε η Μαριέττα Χρουσαλά. Στις 7 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι με τον Λέοντα Πατίτσα. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην Σταρ Ελλάς, ανακοίνωσε τη γέννηση του μικρού της γιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Pixel

 

18k.jpg 

Βίκυ Καγιά
Πέρασε τα προηγούμενα Χριστούγεννα στην κυριολεξία με την κοιλιά στο στόμα, όμως στις 21 Ιανουαρίου «ελευθερώθηκε», φέρνοντας στον κόσμο τον μικρό Κάρολο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια σε λίγες ημέρες επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ η μικρή Μπιάνκα, η κορούλα της, είναι πανευτυχής που απέκτησε ένα αδερφάκι. Το ίδιο και ο μπαμπάς Ηλίας Κρασσάς.

 

18j.jpg 

Κατερίνα Τσάβαλου
Έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 25 Ιανουαρίου. Η γνωστή ηθοποιός περίμενε πως και πως να κρατήσει στην αγκαλιά της το όμορφο κοριτσάκι της. Η Κατερίνα Τσαβάλου είναι ζευγάρι εδώ και δυο χρόνια με τον Δημήτρη Στεργίου και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 29 Δεκεμβρίου του '17.

 

18i.jpg 

Αθηνά Οικονομάκου
Ένα αγοράκι βάρους 3 κιλών έφερε στον κόσμο η ηθοποιός στις 14 Μαρτίου. Ο μικρός Μάξιμος, είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τον οποίο παντρεύτηκε τον περασμένο Οκτώβριο στη Μύκονο, σε ένα από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της χρονιάς.

 

18h.jpg 

Μαρίνα Ασλάνογλου
Την ίδια ημέρα, στις 14 Μαρτίου, έγινε μαμά για πρώτη φορά και η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου. Γέννησε με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, γεμίζοντας χαρά τον δικηγόρο σύζυγό της, Δημήτρη Πέππα.

 

18g.jpg 

Δούκισσα Νομικού
Ανήμερα της 25ης Μαρτίου έφερε στον κόσμο η Δούκισσα τον μικρό της άγγελο. Ο εννέα μηνών Σάββας, είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή της Ελληνίδας καλλονής. Μαζί με τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, είναι οι άντρες της ζωής της όπως τους αποκαλεί.

 

18f.jpg 

Ελεονώρα Μελέτη
Στις 13 Απριλίου η Ελεονώρα γνώρισε τη μητρότητα, αφού γέννησε τη μικρή Αλεξάνδρα. Αλεξάνδρα λένε την πεθερά της, μητέρα του επιχειρηματία συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο δημαρχείο της Εκάλης λίγο πριν φύγει το 2017, υπό άκρα μυστικότητα.

 

18e.jpg 

Μαρία Νεφέλη Γαζή
Μπορεί ο έρωτάς της με τον Άνθιμο Ανανιάδη να μην ευδοκίμησε, ωστόσο η νεαρή χορεύτρια απέκτησε με τον ηθοποιό έναν υγιέστατο μπέμπη. Στις 20 Απριλίου, ήρθε στον κόσμο ο μικρός Τιμόθεος που μοιάζει πολύ στον όμορφο μπαμπά του.

 

18d.jpg 

Σταματίνα Τσιμτσιλή
Πολύτεκνη έγινε μέσα στο ’18 η παρουσιάστρια του «Happy Day», καθώς στις 27 Απριλίου καλωσόρισε τον γιόκα της, καρπό του έρωτά της με τον δικηγόρο σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Ο μικρούλης θα πάρει το όνομα Ιωάννης-Εφραίμ. Έχουν ακόμη δύο κόρες με τον γνωστό δικηγόρο, τη Νάγια και τη Μαίρη.

 

18c.jpg 

Ήβη Αδάμου
Το πρώτο της παιδί έφερε στον κόσμο η Ήβη Αδάμου στις 14 Ιουνίου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια μπήκε από νωρίς στα… βάσανα, αφού είναι μόλις 24 χρόνων. Ο σύντροφός της, ο γνωστός μουσικός Μιχάλης Κουινέλης, δεν αφήνει στιγμή την Ήβη και την όμορφη κορούλα τους από τα μάτια του.

 

18b.jpg 

Φλορίντα Πετρουτσέλι
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γέννησε στις 20 Ιουλίου η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό τη Μαρία. Η μικρή θα πάρει το όνομα που έχει τόσο η μητέρα της Φλορίντας, όσο και του συζύγου της Άρη Γούτου.

 

18a.jpg 

Μαρία Λουίζα Βούρου
Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Λουίζα Βούρου από όταν έφερε στον κόσμο το αγοράκι της. Η παρουσιάστρια έγινε μανούλα για πρώτη φορά στις 28 Σεπτεμβρίου, γεννώντας έναν… παιδαρά τεσσάρων κιλών. Πληροφορίες λένε ότι είναι ίδιος ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο σύζυγος της Μαρία Λουίζας.

 

18.jpg 

Πηνελόπη Αναστασοπούλου
Τη δεύτερη κόρη της έφερε στον κόσμο το μεσημέρι της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι 3,5 κιλών. Το 2016 γέννησε την πρώτη της κορούλα, τη Λυδία, κάνοντας πολύ ευτυχισμένο μπαμπά τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο.

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ελένη Φουρέιρα: Οι νέες φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σουηδία

Τι έκανε πριν «σκίσει» στη σκηνή της Eurovision

CELEBS

Αλεξάνδρα Νίκα: Κουμπάρα με glam εμφάνιση στον γάμο Ξυλά - Πρωτονοτάριου

Στο πλευρό της ο σύντροφός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

CELEBS

Eurovision 2024: Πόσο κόστισε η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό φέτος

Σύμφωνα με το έγγραφο που ανέβηκε στην Διαύγεια

Προτεινόμενα

BLOGS

Ο Carmy ξανά στην κουζίνα του στο πρώτο trailer της τρίτης σεζόν του The Bear

Και τα 10 νέα επεισόδια της σειράς έρχονται στις 27 Ιουνίου

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ακούστε το νέο δίσκο της Μαρίνας Σάττι με τίτλο P.O.P.

Ο δίσκος περιλαμβάνει εκτός από το “ZARI” με το οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision και το “EIMAI KALA”, σε στίχους της life coach Κατερίνα Σαλακά

ASK THE EDITOR

5 αντιηλιακά με χρώμα που θα σου λύσουν τα χέρια αυτό το καλοκαίρι

Το πολυχρηστικό προϊόν που αγαπάμε για τους θερινούς μήνες