Skip to main content

CELEBS

Η Rihanna έκανε μήνυση στον πατέρα της!

"Πατάει" στο όνομά της



Η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα. Και η τελευταία "κίνηση" του πατέρα της Rihanna, μάλλον θα του στοιχίσει (ξανά) την κόρη του. Κι αυτό γιατί όταν φτάσεις να πηγαίνεις στα δικαστήρια τον πατέρα σου, μάλλον δεν μπορούν να γίνουν και... πολλά!

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η τραγουδίστρια κινήθηκε νομικά εναντίον του, κατηγορώντας τον πως χρησιμοποίησε το όνομά της για να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του.

Συγκεκριμένα, δηλώνει πως ο Ronald Fenty, όπως ονομάζεται ο μπαμπάς της, και ο συνεταίρος του έχουν αφήσει να εννοηθεί πως η ίδια έχει σχέση με την εταιρεία τους Fenty Entertainment. Ουσιαστικά, αναφέρεται πως πρόκειται για αποπροσανατολισμό του κοινού, ενώ η κίνησή τους αυτή έκανε κακό και στον οίκο Fenty, του οποίου είναι κεντρικό πρόσωπο.

Στη μηνυτήρια αναφορά της RiRi δεν υπήρξε άμεση απάντηση από την Fenty Entertainment κι έτσι η τραγουδίστρια από τα Barbeidos ζήτησε από το δικαστήριο να απαγορεύσει στην εταιρεία του πατέρα της να χρησιμοποιεί το όνομα Fenty. Στη συνέχεια, αναφέρεται πως η Rihanna έχει τα πνευματικά δικαιώματα για τις ΗΠΑ του ονόματος Fenty.

Μεταξύ άλλων, έγινε γνωστό πως η εν λόγω εταιρεία δημιουργήθηκε το 2017 στην Καλιφόρνια, ενώ σε δελτίο τύπου που είχε κυκλοφορήσει κι "ανεβεί" στην ιστοσελίδα της επιχείρησης, αναγραφόταν πως η εταιρεία συνεργάζεται με την ποπ σταρ, αν κι αυτό δεν ισχύει.

Υπενθυμίζουμε πως η σχέση τους δεν ήταν καλή, μιας κι όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, κακοποιούσε τη μητέρα της. Χρόνια μετά, κατάφερε να τον συγχωρέσει και μάλιστα είχαν "γιορτάσει την επασύνδεσή τους" βγάζοντας την πρώτη κοινή φωτογραφία. Μετά και τα τελευταία... τερτίπια του, όμως, φαίνεται πως θα επιστρέψει στο σημείο μηδέν η σχέση πατέρα - κόρης...

Φωτό: instagram @badgalriri

Πηγή: star.gr 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

I say a little prayer for you: τα ψυχολογικά οφέλη της προσευχής

Η σχέση νου-ψυχής στο μικροσκόπιο της επιστήμης

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών