Skip to main content

CELEBS

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ τα «χώνει» στον Τραμπ

Σε άρθρο του στην «Washington Post»



Ο σπουδαίος ηθοποιός παίρνει θέση για την πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών υπογράφοντας ένα κείμενο στην αμερικανική εφημερίδα που… «τσακίζει» τον πρόεδρο της χώρας.  

«Είναι επώδυνα σαφές ότι έχουμε έναν πρόεδρο (Ντόναλντ Τραμπ) που υποβαθμίζει ό,τι αγγίζει, ένα άτομο που δεν καταλαβαίνει (ή νοιάζεται;) ότι το καθήκον του είναι να υπερασπιστεί τη δημοκρατία μας», γράφει ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ και συνεχίζει, διατυπώνοντας τις παρατηρήσεις του.

«Παρακολουθώ τους σημερινούς Αμερικανούς ηγέτες, με ένα μείγμα οργής και απελπισίας για το τι συμβαίνει ακριβώς κάτω από τις μύτες μας. Και όμως, εξακολουθώ να θυμίζω στον εαυτό μου ότι ως χώρα έχουμε ξεπεράσει αυτές τις προκλήσεις και παλαιότερα - έχουμε φτάσει στην άκρη, στο χείλος του χάους, και την τελευταία στιγμή απομακρυνθήκαμε χάρη στις αρχές που εξακολουθούμε να μοιραζόμαστε".

"Μπορούμε να το κάνουμε και πάλι;», διερωτάται ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ ηθοποιός, σκηνοθέτης, παραγωγός και ακτιβιστής για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Αλλά πώς θα το διορθώσουμε ως πολίτες; Το πιο ισχυρό εργαλείο μας είναι ακόμα η εκλογική διαδικασία. Δεν πρέπει να αποσπάσουμε την προσοχή μας από την ευκαιρία που έχουμε το 2020 να απορρίψουμε το μίσος και τη διαίρεση και να επιλέξουμε ευγένεια και πρόοδο. Ας μην μιλήσουμε για την πρόταση μομφής ή να θέσουμε όλες τις ελπίδες μας στον ειδικό εισαγγελέα. Ας επικεντρωθούμε στην ανάληψη της χώρας μας με τη δύναμη των ψήφων μας», τονίζει ο ηθοποιός, ο οποίος είναι και ιδρυτής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς.

«Για να γίνει αυτό, πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα. Εάν μάθαμε τίποτα από τις δύο τελευταίες εκλογικές μάχες είναι ότι πρέπει να εστιάσουμε την ενέργεια νωρίς και με συνέπεια στους σωστούς υποψήφιους και σε ζητήματα - τοπικά και εθνικά - για να διασώσουμε τη δημοκρατία μας», καταλήγει ο Ρέντφορντ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Στείλε και εσύ την ευχή σου για τη γιορτή της Μητέρας με την e-ανθοδέσμη αγάπης της Μέριμνας και βοήθησε το έργο της

Ο στόχος της δράσης μας είναι να στηρίξουμε το έργο της Μέριμνας προσφέροντας ψυχολογική στήριξη σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

ASK THE EDITOR

4 ζουμερά lip oils για ανάλαφρα ανοιξιάτικα beauty looks

To must προϊόν για το νεσεσέρ σου αυτήν την περίοδο