Skip to main content

CELEBS

Αλέκος Συσσοβίτης: «Στα νιάτα μου ήμουν αλητάκος»

Ο γοητευτικός ηθοποιός μιλάει με αφοπλιστική ειλικρίνεια



Ιδιαίτερες αποκαλύψεις έκανε ο Αλέκος Συσσοβίτης σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Ο ηθοποιός μίλησε με λεπτομέρειες για τη νεανική του ζωή, τα ναρκωτικά από τα οποία υπέφερε η παρέα του, αλλά και την πρώτη του σεξουαλική επαφή.

«Ήμουν αλητάκος, αλάνιζα πολύ, ήμουν πολύ της αλάνας. Μπορεί να παίζαμε ξύλο επειδή κάποιος πείραξε τον φίλο μας παρά μια γυναίκα. Είχε πολύ ωραία παιδιά η παρέα μου στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς ο καθένας είχε τη γυναίκα του. Και οι κοπέλες που ήταν στην παρέα μας δεν είχαν να διεκδικήσουν τον έναν και μόνο, είχαν να διαλέξουν. Και μεταξύ μας τις μοιράζαμε τις κοπέλες και παρέα με τους φίλους μου τις είχαμε, ήταν άγρια τα νιάτα. Ήταν εποχές πολύ πιο φιλελεύθερες και το χαρακτηριστικό, το οποίο όλοι αγαπάμε και λέμε, sex drugs and rock n’ roll, ήταν ένα έντονο κύμα απελευθέρωσης. Η παρέα μου υπέφερε από τα ναρκωτικά, εγώ τη λούφαρα», είπε.

«Η πρώτη μου φορά είχε γίνει στην Πάρο και σε μεγάλη ηλικία, 17 χρονών, με μία Νορβηγίδα Τζαμαϊκανή. Υπέροχη εμπειρία, καταπληκτική εμπειρία. Χορεύαμε εξ αποστάσεως σε μία ντίσκο, κοιτάγαμε ο ένας τον άλλον πολύ έντονα, μετά από κάποια ώρα έπαιξε ένα μπλουζ, χαμήλωσαν τα φώτα, δεν είπαμε κουβέντα, φιληθήκαμε και αυτό ήταν. Μετά συστηθήκαμε, μετά μιλήσαμε, μετά είπαμε πώς σε λένε… Ήταν κάτι πολύ έντονο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Party γενεθλίων με τέσσερις τούρτες- Πόσων χρόνων έγινε

«Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αφθονία», έγραψε στο instagram

CELEBS

Ντορέττα Παπαδημητρίου για Ηλία Ψινάκη: «Συμφωνώ 100% με τη Μαίρη Συνατσάκη»

«Στέλνω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου για κάθε γυναίκα που έχει μιλήσει»

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι

Πώς να βάψετε τα πασχαλινά αυγά με παντζάρια, κουρκουμά, λάχανο και πολλά άλλα.

BLOGS

«Μένεις παντρεμένη για 39 χρόνια όχι λόγω σεξ ή αγάπης, αλλά επειδή ο σύντροφός σου σε σέβεται πραγματικά» Ολυμπία Δουκάκη

Η βραβευμένη με Όσκαρ Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεβίωσε πριν από τρία χρόνια σε ηλικία 89 ετών

DO IT YOURSELF

Πώς να αποφασίσεις αν πρέπει να κρατήσεις ένα ρούχο στην γκαρνταρόμπα σου

Ο προσωπικός σου οδηγός για τις εκκαθαρίσεις που συχνά πρέπει να γίνονται στην ντουλάπα μας!