Skip to main content

CELEBS

Terry Hall: Η απαγωγή του από δίκτυο παιδόφιλων όταν ήταν 12 ετών

Είναι o frontman της μπάντας «The Specials» και σοκάρει!



O Hall, που έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό με το hit του «Forever J» την δεκαετία του '90, μίλησε σε συνέντευξη για την τραυματική εμπειρία της απαγωγής του από δίκτυο παιδόφιλων όταν ήταν μόλις δωδεκα ετών.

Ο 59χρονος σήμερα τραγουδιστής περιέγραψε πώς οδηγήθηκε στην κατάθλιψη και τις εξαρτήσεις μετά από την τραγική εμπειρία του να βρεθεί επί τέσσερις μέρες στα χέρια της σπείρας που τον κακοποιούσε. 

«Στα 12 μου με απήγαγε ένα κύκλωμα παιδόφιλων στη Γαλλία. Αυτή η εμπειρία πραγματικά μου άνοιξε τα μάτια. Πλέον μπορώ να γελάω με αυτό, αλλά εκείνη την εποχή η εμπειρία ενεργοποίησε ένα μηχανισμό στο κεφάλι μου. Ξαφνικά ένιωσα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος πια να κάνω τίποτα και τότε άρχισα να μην ακούω κανέναν», είπε ο τραγουδιστής, που παράτησε το σχολείο μετά το περιστατικό.

Ο τραγουδιστής εξήγησε ότι για τουλάχιστον έναν χρόνο μετά την απαγωγή του, έπαιρνε συνεχώς ηρεμιστικά και δεν ήταν σε θέση να πάει στο σχολείο. 

«Θα μπορούσα να επιτρέψω σε αυτή την εμπειρία να με «φάει» ζωντανό. Όμως κατάλαβα ότι όλα είναι κομμάτι της ζωής, ακόμα και η παιδοφιλία. Είναι λυπηρό που συνέβη σ' εμένα αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να σου καταστρέψει τη ζωή. Δεν είναι καλό», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

Αν και σήμερα λέει ότι έχει αφήσει την εμπειρία πίσω του, στη συνέντευξη εξομολογήθηκε επίσης, ότι για πολλά χρόνια είχε συμπτώματα μανιοκατάθλιψης, αλλά αρνείτο να πάρει φάρμακα και έβρισκε διαφυγή σε άλλου είδους καταχρήσεις. Πριν από μία δεκαετία όμως άρχισε να παίρνει λίθιο, και ακολουθεί την ίδια φαρμακευτική αγωγή μέχρι σήμερα. 


 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου: Ανάσταση στο Μάλμε μαζί με την ελληνική αποστολή

Η τραγουδίστρια ευχήθηκε Χριστός Ανέστη στους followers της

CELEBS

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι - χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου

Το νησί των Ανέμων επέλεξε το ζευγάρι για τις πασχαλινές του διακοπές

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Γιατί τα πεπτίδια είναι η πιο hot τάση στο skincare αυτή τη στιγμή

Όλοι οι λόγοι για να εντάξεις προϊόντα με πεπτίδια στη ρουτίνα ομορφιάς σου

CELEBS

Στέφανος Τσιτσιπάς - Πάουλα Μπαντόσα: Χώρισαν μετά από 11 μήνες σχέσης!

Η ανάρτηση της τενίστριας στα social media για τον χωρισμό τους