Skip to main content

CELEBS

Μάργκαρετ Κάμπελ: H «βρώμικη δούκισσα» με τους 88 εραστές

Είχε σοκάρει με τις γυμνές φωτογραφίες της



Η ζωή της πιο… «βρώμικης δούκισσας» πρόκειται να γίνει ντοκιμαντέρ της τηλεοπτικής εκπομπής του BBC, «A Very English Scandal» με τον παραγωγό της σειράς Ντομινίκ Τρεντγουέλ Κόλινς να ισχυρίζεται πως η δούκισσα ήταν η πρώτη γυναίκα που ρεζιλεύτηκε δημοσίως. 

Pixel

Η Μάργκαρετ Κάμπελ, δούκισσα του Αργκίλ, κατηγορήθηκε από τον σύζυγό της ότι είχε κοιμηθεί με 88 άνδρες, συμπεριλαμβανομένων υπουργών, σταρ του Χόλυγουντ και βασιλιάδων. 

Εκείνος είχε βρει πολλές πικάντικες φωτογραφίες της -τις οποίες χρησιμοποίησε ως στοιχεία μοιχείας- μεταξύ των οποίων μία όπου η δούκισσα πόζαρε μαζί με έναν μυστηριώδη άντρα στον καθρέφτη του μπάνιου στο διαμέρισμά της στο Mayfair, φορώντας μόνον ένα μαργαριταρένιο κολιέ. 
Τα βρετανικά Μέσα αμέσως της «κόλλησαν» το παρατσούκλι «η βρώμικη δούκισσα».

Pixel

Ο δικαστής Λόρδος Γουίτλεϊ που προήδρευε στο δικαστήριο για το διαζύγιο, την είχε αποκαλέσει «μια εντελώς ασύδοτη γυναίκα της οποίας η σεξουαλική όρεξη μπορούσε να ικανοποιηθεί μόνο με... αρκετούς άνδρες. Ένας δεν της αρκούσε».

Ποια ήταν όμως η δούκισσα του Αργκίλ;

Ως νεαρή γυναίκα, η ομορφιά της ήταν ξακουστή και πολλοί πρίγκιπες και εκατομμυριούχοι την πλησίασαν για τα κάλλη της.
Ήταν μόλις 15 ετών, όταν ο μελλοντικός διάσημος ηθοποιός Ντέιβιντ Νίβεν, δύο χρόνια μεγαλύτερός της, την άφησε έγκυο ενώ ήταν σε διακοπές στη Νήσο Γουάιτ. Ο εξοργισμένος πατέρας της, την έστειλε σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου για να τερματίσει την εγκυμοσύνη της, μυστικά.

Αργότερα, από το σπίτι της πέρασαν μεγάλα ονόματα, όπως ο θεατρικός συγγραφέας Νόελ Κόουαρντ, ο ηθοποιός Κάρι Γκραντ και ο μεγιστάνας πετρελαίου Τζέι Πολ Γκετί.

Η οικογένειά της μπορεί να ήλπιζε ότι θα ηρεμούσε όταν παντρεύτηκε τον Αμερικανό παίκτη του γκολφ Τσαρλς Σουίνεϊ το 1933. Αντ’ αυτού, η αστυνομία αναγκάστηκε να περιφρουρεί τους δρόμους, όταν 3.000 Λονδρέζοι προσπάθησαν να σταματήσουν τον γάμο. Τελικά, απέκτησαν τρία παιδιά και χώρισαν το 1947.

Το 1951 παντρεύτηκε τον Ίαν Ντάγκλας Κάμπελ, τον 11ο δούκα του Αργκίλ. Για τον δούκα του Αργκίλ ήταν ο τρίτος από τους τέσσερις γάμους του. 
Όπως είπε αρκετά χρόνια αργότερα η ίδια: «Είχα πλούτο, είχα ότι ήθελα. Ως νεαρή γυναίκα, με φωτογράφιζαν συνεχώς, μου έγραφαν γράμματα, με φλέρταραν, με θαύμαζαν και με συμπεριέλαβαν στην λίστα με τις 10 πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κόσμο. Είχα κατακτήσει την κορυφή. Είχα γίνει μια δούκισσα και ιδιοκτήτρια ενός ιστορικού κάστρου. Η ζωή ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα».

Ωστόσο, το 1954, ο δούκας την κατηγόρησε για μια σειρά σχέσεων. Μεταξύ των εραστών της περιλαμβάνονταν ο Αμερικανός κωμικός Μπομπ Χόουπ και ο Γάλλος τραγουδιστής, Μορίς Σεβαλιέ.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Ζιζέλ: Η σπάνια φωτογραφία με τις πέντε αδελφές της!

Το συγκινητικό μήνυμα του super model για τη Γιορτή της Μητέρας

CELEBS

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου: Ζευγάρι με γνωστό τραγουδιστή

Η Θαλασσινή μετά τον χωρισμό της έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου