Skip to main content

CELEBS

Halle Berry: Έκανε μήνυση στον πρώην της επειδή ίσιωσε τα μαλλιά της κόρης τους!

Καμιά φορά οι διάσημοι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν...



 

Η Halle Berry και ο πρώην σύντροφός της, Gabriel Aubry, βρίσκονται αυτή την περίοδο στα δικαστήρια προκειμένου να οριστεί το ποσό διατροφής που πρέπει να του αποδίδει για την εξάχρονη κόρη τους, Nahla. Παράλληλα με τις διαπραγματεύσεις η Berry έκανε μήνυση στο Aubry επειδή αυτός προσπαθεί να κάνει την κόρη τους «λευκή». Ο Aubry άφησε την εξάχρονη Nahla να ισιώσει τα σγουρά μαλλιά της και να κάνει ανταύγειες, κάτι που η Berry βλέπει ως προσπάθεια να μην φαίνεται η μαύρη της καταγωγή.   

Το 2011 η Berry δήλωσε στο περιοδικό Ebony ότι νιώθει ότι η Nahla είναι μαύρη. «Δεν θα βάλω ταμπέλα. Έπρεπε να αποφασίσω μόνη μου για τον εαυτό μου, και αυτό θα πρέπει να κάνει και αυτή για το πώς προσδιορίζει τον εαυτό της. Και πιστεύω ότι κυρίως αυτό θα γίνει σε σχέση με το πώς θα την βλέπει ο υπόλοιπος κόσμος. Έτσι συνέβη με μένα. Αλλά νιώθω ότι είναι μαύρη. Είμαι μαύρη και είμαι η μητέρα της, και πιστεύω στη θεωρία της «μιας σταγόνας αίματος». 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.