Skip to main content

CELEBS

Τι μας είπε η Τάμτα

...και τι δεν μας είπε!!!


Νίκος Κοντομήτρος

Χθες το πρωί, όλοι οι fans της Eurovision – και όχι μόνο – μαζευτήκαμε στην «Πρεσβεία της Κύπρου» για να μάθουμε τα πάντα – εντάξει, όσο το δυνατόν περισσότερα – για την Τάμτα και για όσα μας έχει ετοιμάσει η Κύπρος για φέτος.

Και τα μάθαμε. Και θα σoυ τα πούμε όλα.

Γύρω στις 12:30 – δεν κράτησα και ρολόι – εμφανίζεται η Τάμτα, ελαφρώς άρρωστη, αλλά πάντα υπέρλαμπρη για να μας πεις αυτά που περιμέναν οι λάτρεις του μουσικού θεσμού να ακούσουν. By the way, όλοι, μα όλοι, την αγκάλιασαν και της ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο.

Τον λόγο παίρνει πρώτος ο υπεύθυνος της Κυπριακής αποστολής, ο οποίος μας λέει πολλές, πολλές φορές – γιατί ήταν πράγματι ενθουσιασμένος – ότι η Τάμτα αποτελεί ιδανική περίπτωση για την Κύπρο, αφού έχει όλο το πακέτο.

Η ιδιοκτήτρια της MINOS EMI, Μαργαρίτα Μάτσα, τόνισε πως όλη η εταιρία, δεν είναι απλά χαρούμενη – γιατί η χαρά είναι απλό συναίσθημα -, αλλά thrilled, όπως θα πει και όλη η Ευρώπη.

tata.jpg

 

Όμως τι μάθαμε για το «Replay»;
Πάρε χαρτί και κράτα σημειώσεις, γιατί τα sos – και όχι μόνο – θα τα μάθεις από εδώ:

Σημείωση 1η:
Το «Replay» θα είναι ένα καθαρόαιμο dance τραγούδι, όχι χορευτικό, και, στο λέω για να το ξέρεις, ΔΕ θα θυμίζει το «Fuego», παρά το γεγονός ότι το έχει γράψει η ίδια η ομάδα.

Σημείωση 2η:
Στίχος ερωτικός, φωνητικά δυναμικά για ένα pop τραγούδι, το οποίο – όλη η ομάδα είναι σίγουρη – ότι θα παίξει όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο σε Ελλάδα και Κύπρο...

Σημείωση 3η:
Οι προετοιμασίες για το video-clip έχουν ξεκινήσει και το πρώτο «πάμε» θα ακουστεί λίγο μετά την ημέρα των ερωτευμένων. Τόπος; θα το μάθεις σύντομα!

Σημείωση 4η:
Στο τραγούδι συμμετέχει και ο Kristoffer Fogelmark. STOP. Σίγουρα τώρα αναρωτιέσαι: «και ποιος είναι αυτός;». Έχει τραγουδήσει το γνωστό και καλοκαιρινό «More Than You Know» και στο βιογραφικό έχει συνεργασία με Martin Garrix και πολλούς άλλους DJs.

Σημείωση 5η (θα μπορούσα να το πω και “Last but not least” στα αγαπημένα ελληνικά):
Ενεργειακά, η Τάμτα πιστεύει πολύ στο τραγούδι και σε όλη την ομάδα, ενώ για να πειστείς και εσύ πρέπει να περιμένεις μέχρι τις 5 Μαρτίου, ημερομηνία «σταθμός», αφού τότε θα ακούσουμε το τραγούδι και θα δούμε το video-clip.

Και λίγο, πριν σου ευχηθώ «Καλό Σαββατοκύριακο», σε αφήνω με τα λόγια της Τάμτα (που δεν κρύβει ότι θέλει το 12αρι και από την Ελλάδα και την Κύπρο):

«Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι όταν παίρνω αποφάσεις, μου αρέσει να δουλεύω πολύ γι’ αυτές, και υπόσχομαι πως αυτό θα κάνω, και εγώ, και όλη η ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, θα χρησιμοποιήσω όλη την ενέργειά μου για να σας κάνω όλους περήφανους με αυτό που θα δείτε και θα ακούσετε. Πάω χωρίς προσδοκίες για θέση στην τελική κατάταξη! Θέλω να απολαύσω αυτό το ταξίδι και θέλω να το απολαύσετε και εσείς μαζί μου. Σας θέλω δίπλα μου»

Θετικά vibes σε όλους σας και στην Τάμτα!

Από το Νίκο Κοντομήτρο

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της

CELEBS

Αλέξης Κούγιας: Η δικαστική διαμάχη με την Εύη Βατίδου και οι εξηγήσεις στα παιδιά του

«Έδωσε το 25% σε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών»

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 29 Απριλίου

Μην κάνετε σοβαρές συζητήσεις, όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Μυσταγωγία του Θείου Πάθους με στίχους της ποιήτριας Αναστασίας Γκίτση

Μεγαλοβδομάδα: όταν το μεγάλο Α της αγάπης γεφυρώνεται με το μικρό α του ανθρώπου μέσω της κατάργησης του θανάτου και τη βεβαιότητα της Ανάστασης

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της - Δες πόσο μοιάζουν

Η μαμά της ηθοποιού γιόρτασε τα 74α γενέθλιά της