Skip to main content

CELEBS

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Όσα είπε στη Φαίη για την ομοφυλόφιλη αδερφή της

Πώς το έμαθε;



Πριν από λίγες ημέρες η πρώην παίκτρια του MasterChef, Νικολέτα Ταβουλάρη, αποκάλυψε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη πως είναι ομοφυλόφιλη.

Η αδερφή της Νικολέτας, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η οποία συμμετέχει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση τους, αλλά και για τη στιγμή που της είπε για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις.

 

5c6e9a66a5465.jpg 

«Αγαπάω την αδερφή μου, έχουμε περάσει πολλά μαζί. Το είχε πει πρώτα στη μαμά, που είναι πολύ διαλλακτική. Φαινόταν αυτό στη Νικολέτα από πολύ μικρή. Της είχε πάρει π.χ. η νονά της μια λαμπάδα με Μπάρμπι και μου την έδωσε για να της πάρω μια λαμπάδα παιχταράς. Όταν συμβαίνει αυτό σε ένα παιδάκι 8-9 χρονών καταλαβαίνεις. Ήμουν πολύ εξοικειωμένη με αυτό. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω πως από τα οκτώ περίμενα πως η αδερφή μου είναι γκέι. Αργότερα όμως από τα 14-15 που αρχίζουν τα κοριτσάκια να φτιάχνονται… Η Νικολέτα δεν το είχε αυτό. Και ήρθε αβίαστα και μας το είπε. Το αγκαλιάσαμε. Όλα μια χαρά με αυτό. Είναι πολύ αγαπησιάρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η όμορφη ηθοποιός.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρία Μενούνος - Κέβιν Αντεργκάρο: Βάφτισαν την κόρη τους Αθηνά - Αλεξάνδρα

Το ελληνικό γλέντι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

CELEBS

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Οικογενειακή απόδραση στη Βενετία

Δείτε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους

CELEBS

Olivia Hussey: Πώς είναι σήμερα η «Παναγία» από τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ» 

Τη φλέρταρε ο «δικός» μας Γιώργος Βογιατζής

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο

Ανανεώστε τη συναισθηματική σας σχέση και δώστε της καινούρια ερεθίσματα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Έναν ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα δίσκο του Johnny Cash θα δούμε σύντομα στα δισκοπωλεία – Ακούστε το κομμάτι “Well Alright”

Τα ακυκλοφόρητα μέχρι πρότινος demos του Cash παίρνουν νέα ζωή για τις ανάγκες του δίσκου με τη βοήθεια των Marty Stuart, Dave Roe, Pete Abbott και Dan Auerbach των Black Keys

BLOGS

Οι IDLES επιστρέφουν με το μουσικό video του “POP POP POP”

Λίγο πριν ξεκινήσουν την παγκόσμια περιοδεία τους από τη Βόρεια Αμερική