Skip to main content

CELEBS

Βίκυ Καγιά για GNTM: «Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην...»

Αυτή είναι η παίκτρια..



Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν το βράδυ της Τρίτης η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, τη Μέγκι Ντρίο, αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους», είπε στο "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην ένταση που προέκυψε στις οντισιόν του GNTM με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου , με αφορμή την Άννα Αμανατίδου.

«Αυτή η ένταση που είδατε στο αέρα ήταν αυτή που υπήρξε, δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα. Μετά το γύρισμα η Ηλιάνα ήρθε και μου είπε “δεν πιστεύω να σε ενόχλησε αυτό”. Της είπα “όχι Ηλιάνα μου”. Το σκηνικό είχε γίνει για την Άννα Αμανατίδου», εξήγησε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον άντρα που της έχει χαρίσει δύο παιδιά και δεν είναι άλλος από τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η γνωριμία τους έγινε σε μια δύσκολη προσωπικά για εκείνη περίοδο και στην αρχή είχε καθαρά επαγγελματικό χαρακτήρα.

«Έχει πολύ κοφτερό και έξυπνο μυαλό, είναι ένας άνθρωπος αεικίνητος, αν εγώ θεωρούμαι αεικίνητη, ο Ηλίας είναι 100 φορές πάνω από εμένα και είναι πάρα πολύ γενναιόδωρος», είπε οταν ρωτήθηκε τι θαυμάζει σε εκείνον.

Πηγή: star.gr

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»