Skip to main content

CELEBS

Η Victoria Hislop επιστρέφει με νέο βιβλίο

Και εμπνέεται ξανά από την ελληνική ιστορία!


Νίκος Κοντομήτρος

Συνεχίζει να εμπνέεται από την Ελλάδα η Victoria Hislop (και γιατί να μην το κάνει, αφού η πρώτη της απόπειρα με το «Νησί» έσπασε κάθε ρεκόρ, ξεπερνώντας τα 6,2 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως).

Pixel
Pixel


Αυτή τη φορά, η πετυχημένη συγγραφέας παρουσιάζει στο βιβλίο της τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο, την εμφύλια διαμάχη και τη δικτατορία μέχρι και σήμερα.


Για πάρε μία μικρή γεύση από την υπόθεση του βιβλίου:


«Η Θέμις, μια νέα γυναίκα, μέλος μιας οικογένειας που τη χωρίζουν αντίθετες πολιτικές απόψεις, αποφασίζει να συμπορευτεί με τους κομμουνιστές στον αγώνα τους ενάντια στους ναζί και όποιον είναι σύμμαχος τους. Η επιλογή της αυτή θα την οδηγήσει στην εξορία. Στη Μακρόνησο και στο Τρίκερι καλείται να λάβει μια απόφαση που θα την οδηγήσει είτε στη σωτηρία είτε στο θάνατο. Νιώθει υπερηφάνεια που έχει αγωνιστεί για την πατρίδα της, όμως κάποιες από τις επιλογές της θα τη στοιχειώνουν για το υπόλοιπο της ζωής της. Ώσπου, σαράντα χρόνια μετά το τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, καταφέρνει να βρει τη λύτρωση.»


Το νέο βιβλίο της Victoria Hislop, με τίτλο «Those Who Are Loved», αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο στα αγγλικά, ενώ οι εκδόσεις «Ψυχογιός» το φέρνουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Nemo: Αυτό είναι το non-binary φαβορί για τη νίκη στη Eurovision!

Με το «Code» μιλάει για το ταξίδι προς την ανακάλυψη της ταυτότητάς του

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Zώδια εβδομάδας 12 έως 19/5

Δώστε σημασία στις προοπτικές που θα ανοιχθούν μπροστά σας

VIRAL

Eurovision: 20 εξοργιστικά υπέροχες και WTF ερμηνείες (videos)

Με την Μαρίνα Σάττι έτοιμη να ρίξει «ζαριά» για την κορυφή, θυμόμαστε 20 απίθανες και κραυγαλέες εμφανίσεις μέσα από την ιστορία της Eurovision. Γράφει ο Μάνος Νομικός

PETS

6 ενδιαφέροντα γεγονότα για τον εγκέφαλο της γάτας σας

Μερικές πληροφορίες για τον εγκέφαλο των αγαπημένων μας αιλουροειδών