Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Φόρεσε στην κόρη της γούνα και την πήγε για σπα...

Κim έχεις ξεφύγει!



Δεν έχει κλείσει ακόμα τα δυο της χρόνια, αλλά η Nori West είναι ένα παιδάκι που απολαμβάνει – ήδη απ’ αυτή την ηλικία- πολλές πολυτέλειες. Η μητέρα της Kim Kardashian έχει βεβαίως φροντίσει γι’ αυτό, όπως εξάλλου φροντίζει η κόρη της να κάνει στιλάτες εμφανίσεις.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της διάσημης τηλεπερσόνας είδαμε και την πιο ακραία επιλογή που μέχρι στιγμής έχει κάνει σε παιδικό outfit: φόρεσε στη κόρη της μια γούνα. Η γλυκιά Nori βεβαίως, που ακόμα δεν αντιλαμβάνεται την αξία των κομματιών με την οποία έχει γεμίσει τη ντουλάπα της η μητέρα της, τριγυρνούσε χαμογελαστή στο χώρο του spa όπου βρέθηκε με την Kim και εξοικειωμένη πλέον με τα φλας χάρισε χαριτωμένες φατσούλες στους paparazzi.

Όσο για την Kim Kardashian επέλεξε κάτι απλό – γκρι παλτό, τζιν, t-shirt και γόβες- για τη δική της εμφάνιση. Πώς το παθε;

Kardashian-2.jpg

Kardashian-3.jpg

Kardashian-4.jpg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός